Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Neix Guia Segrià, l'aplicació comercial de 7accents

Notícies, punts d'interès turístic, compres, restauració, serveis i molt més en la primera 'app' d'àmbit comarcal del Segrià per a 'smartphones' i 'tablets'

Guia Segrià,7accents,aplicació,app
Guia Segrià, la guia comercial de 7accents.
Guia Segrià, la nova eina dinàmica 2.0 de 7accents, es posa en funcionament aquest 11 de setembre a través d'Internet, smartphone i tablet. Es tracta de la primera aplicació de descàrrega gratuïta amb notícies i informació comercial destacada del conjunt del Segrià.


La guia de 7accents és una aplicació amb tota la informació que hi ha al voltant de l'usuari i amb tots els serveis al seu abast amb un sol clic. A partir d'ara, 7accents es mou amb els lleidatans mitjançant la nova aplicació per a dispositius mòbils Guia Segrià, que inclou notícies i ofertes comercials d'àmbit comarcal, alhora que es converteix en una potent eina de promoció turística del territori.

Guia Segrià és una aplicació web que es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu mòbil i on els usuaris poden cercar des de les notícies d'actualitat del mitjà capdavanter de la demarcació, 7accents.cat, amb un accés total a la informació a través del mòbil de forma senzilla, fins als llocs d'interès de la comarca, amb dades detallades i amb la possibilitat d'arribar-hi a través del GPS de la mateixa app a partir de qualsevol punt, passant per les empreses i els serveis com a focus d'atenció principals d'aquesta nova eina. I és que a través de l'app els usuaris tindran accés a les empreses i els serveis de cada localitat, de la mateixa manera que les empreses tindran la possibilitat d'informar als usuaris de totes les novetats i promocions que vulguin fer arribar al seu públic objectiu. Els usuaris accedeixen de forma ràpida a allò que els interessa i disposen de l'avantatge que és una app personalizable, ja que poden triar una localitat i rebre solament la informació i les ofertes del seu entorn.

L'aplicació ja està disponible gratuïtament per als usuaris de Play Store i també a www.guiasegria.cat. En breu es podrà descarregar des d'Apple Store.

L'app que guia fins al destí

On hi ha un supermercat Qéviris o la perruqueria Cromm? I una farmàcia 24 hores? On és aquell bar en qüestió? L'app de 7accents explica la millor manera d'arribar a la destinació a través de GPS sense sortir de l'aplicació. Amb aquesta nova eina, l'usuari pot saber des de a quina distància es troba el lloc que desitja visitar fins a on està situat i com arribar-hi, tant a peu com amb cotxe.

La geolocalització parteix de la ubicació de l'usuari per descobrir allò que l'envolta. Aquest sistema treurà l'usuari de més d'una dificultat si està de viatge o bé si vol conèixer el que hi ha al seu voltant. A més, des de l'app és molt senzill, ja que tots els llocs d'interès turístic, comerços de qualsevol tipus -tant bars i restaurants com perruqueries, agències de viatges i tallers mecànics- i serveis com farmàcies, centres de salut i hospitals tenen una icona anomenada Anar que en ser premuda mostrarà a l'instant on està situat i com arribar-hi.

A nivell comercial, la geolocalització ofereix també molts avantatges. Per exemple, si hi ha un bar a la plaça Sant Joan que apareix a l'app, als usuaris que estiguin visitant la Seu Vella i usin l'aplicació per buscar un lloc on menjar els apareixerà aquest negoci com a opció. Tanmateix, els usuaris tindran accés a tota la informació del restaurant, des del telèfon de contacte fins a les especialitats de la casa, de la mateixa manera que a les fotografies, la pàgina web, les xarxes socials...

Un exhaustiu directori comercial a l'abast amb un sol clic

En l'àmbit comercial, a través de guiasegria.cat els usuaris tenen accés als serveis i als comerços, empreses, restaurants, etc. de cada localitat. En definitiva, una guia on tothom hi té cabuda, amb una fitxa que conté dades del negoci, ofertes, descomptes, enllaços de Facebook, Twitter o Instagram, pàgina web, correu, audiovisuals i altres informacions de rellevància per als clients Premium. La cerca és ràpida, clara i senzilla: es pot fer per nom, per sector, per situació i per ofertes.

Aquesta nova eina ofereix a les empreses i els comerços de la comarca la possibilitat d'augmentar la seva projecció arribant a més persones, sobretot al públic jove. Els clients que decideixen aparèixer en l'aplicació tenen molts altres avantatges com, per exemple, la capacitat de mostrar tota la seva oferta o llençar descomptes i promocions especials entre els seus clients, tot això gestionat per ells mateixos fàcilment des d'una plataforma habilitada perquè puguin mostrar ofertes d'última hora o actualitzar la informació tantes vegades com ho desitgin.

Tots els comerços tenen cabuda en aquesta nova i potent eina comercial, ja que l'aplicació està preparada per allotjar qualsevol tipus d'empresa, tant clíniques especialitzades, perruqueries, agències de viatge o tallers com restaurants o llocs d'oci infantil. I és que l'objectiu d'aquesta app és recollir tots aquells establiments i comerços d'interès per als usuaris.

Els comerços que s'anunciïn en aquesta aplicació no només gaudiran de visibilitat a Guia Segrià, sinó que també disposaran del suport de 7accents, ja que les seves ofertes també es podran difondre a través de les seves xarxes socials, que acumulen més de 5.000 seguidors i un elevat nombre de visites diàries. Es tracta, en definitiva, d'un mitjà informatiu més amb el qual arribar a un públic més ampli, usuari de les xarxes socials i les noves tecnologies.

Una altra de les garanties d'èxit per als comerços que s'anunciïn a l'app de 7accents és que milloraran el seu posicionament a Google, ja que tota la informació està indexada en el cercador capdavanter a nivell mundial, la qual cosa permet una major presència del seu negoci a la xarxa.

Ara bé, una de les opcions més destacades que Guia Segrià ofereix a les empreses i els comerços del Segrià és la possibilitat de vendre directament mitjançant l'aplicació. Els negocis, per la seva banda, podran anunciar els seus productes en la seva fitxa i els usuaris podran comprar des del seu dispositiu mòbil allò que vulguin fent un simple clic a l'oferta que els interessi d'una manera senzilla i segura.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat