Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Estudiar no té edat: 26 persones de més de 50 anys s'inscriuen en el programa de Graduat Sènior

El títol pretén incrementar o actualitzar la cultura i els coneixements a jubilats i prejubilats, així com aturats de llarga durada

Programa Sènior, Universitat de Lleida, Joaquim Nogués, Maria Florejachs,
En la inauguració es va presentar el treball de recerca dels alumnes Joaquim Nogués i Maria Florejachs. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Estudiar no té límit d’edat. Així ho demostren les prop de trenta persones de més de 50 anys que van iniciar ahir el curs de Graduat Sènior amb un acte inaugural a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida.


Aquest programa acadèmic s’adreça a persones adultes que passin de la cinquantena i que no vulguin cursar una carrera concreta, sinó incrementar o actualitzar els seus coneixements i la seva cultura: jubilats, prejubilats, aturats de llarga durada i, en general, aquelles persones interessades a assolir nous reptes personals i culturals. Per poder-los dur a terme no es necessita cap titulació prèvia ni tampoc requereixen una prova de nivell.

El títol està estructurat en quatre cursos acadèmics, dividits en dos quadrimestres cadascun, i sorgeix d’un conveni de col·laboració entre la UdL i l’Institut Municipal d’Educació.

En concret, en el curs 2014-2015 s’han matriculat 26 alumnes, amb una mitjana d’edat de 58 anys. A més, s’ha endegat un nou pla d’estudis que suposa que, per a aquest curs, hi hagi tres plans funcionant alhora: dos de diplomat (Diplomat/da Sènior en Cultura, Ciència i Tecnologia i Diplomat/da Sènior en Cultura, Ciència, Tecnologia i Societat) i un de segon cicle (Especialista Sènior en Cultura, Ciència i Tecnologia).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat