Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La possible apertura de Big Ben es queda només en un rumor

Els joves empresaris Pol Gilart i Sergi Montané confirmen que no compraran la macrodiscoteca per un problema amb les llicències, però confien en obrir una nova zona d'oci nocturn a Lleida el 2016

Big Ben,Pol Gilart,Sergi Montané,
Els joves empresaris lleidatans Pol Gilart i Sergi Montané, a la redacció de 7accents. (Foto: G. M.)
“Big Ben no tornarà a obrir les seves portes”; així ho han confirmat els empresaris Pol Gilart i Sergi Montané després de no arribar a un acord amb l’entitat bancària que s’ha quedat els terrenys de la macrodiscoteca i per un problema amb les llicències. “La llei obliga a tenir una zona d’aparcament i com que no la té disponible l’aforament màxim de la macrodiscoteca seria de 125 persones, per la qual cosa no podem obrir perquè no seria rendible”, ha assegurat Gilart a 7accents.


Dolguts amb la informació publicada aquests dies sobre la possible compra de Big Ben, els joves empresaris asseguren que ningú no els va trucar per preguntar-los sobre el tema. “No només s’han d’invertir 2 milions d’euros com es va dir. La inversió ascendeix fins als 5 milions d’euros si s'hi sumen les reformes que farien falta per tornar-la a obrir”, ha informat Sergi Montané. Lamenten també que s’hagi publicat el nom de les seves empreses.

El projecte d’obrir una zona d’oci nocturna a les terres de Ponent, però, segueix en peu. “El nostre projecte sempre ha estat crear una zona d’oci nocturn a Lleida. Vam considerar la zona de Big Ben i no ha pogut ser, però continuem mirant altres zones”, ha assegurat Gilart, que ja ha confirmat que tenen diferents terrenys en el punt dem ira per tal d’obrir un recinte durant la primavera del 2016. “A Lleida ciutat tenim clar que no, serà pels pobles del voltant”, ha confirmat Montané.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat