Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El CB Pardinyes presenta Jorge Serna com a nou entrenador

El Flor de Vimbodí Pardinyes tornarà a competir a la Lliga EBA

CB Pardinyes,Jorge Serna,Jordi Mauri
Acte de presentació de Jorge Serna com a entrenador del Flor de Vimbodí Pardinyes. (Foto: CB Pardinyes)
El CB Pardinyes ha presentat aquest dimecres Jorge Serna com a nou entrenador del Flor de Vimbodí Pardinyes, que l’any que ve tornarà a competir a la Lliga EBA. L’acte de presentació s'ha realitzat a l'Orvepard de Pardinyes, al qual han assistit Jordi Mauri, president del CB Pardinyes, i la resta de la junta directiva del club.


En la presentació, Jorge Serna ha expressat la seva alegria de tornar al club i les seves ganes de començar aquesta segona etapa al club. També ha destacat la importància de formar els joves jugadors lleidatans, la qual cosa no ha de ser un projecte seu ni del club solament, sino que "ha de ser un projecte conjunt de tots els equips de la ciutat per tal ajudar-se entre tots".

En relació amb l'equip EBA, ha remarcat clarament que l'objectiu és la permanencia perquè per al club la Lliga EBA és com la seva ACB. Finalment, respecte de la plantilla, ha confirmat la continuitat de sis jugadors del bloc de l'any passat com són Pau López, Sergi Ruiz, Albert Vallverdu, Pol Domingo, Carlos Gasque i Edgar Solsona i la incorporació amb fitxa del primer equip d'Adrià Rivas, jugador vinculat l'any passat de l'Alpicat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat