Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros esclata contra Toni Postius

"En política no tot s’hi val. Em resulta inconcebible i antidemocràtic criticar un ordre del dia abans que aquest es confeccioni"

Àngel Ros, Montse Mínguez,Ple extraordinari
Àngel Ros, cansat de les crítiques de l'oposició. (Foto: Arxiu)
Després que Toni Postius i Carles Vega hagin lamentat que l'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida no admeti la moció d'Òmnium Cultural sobre la llengua catalana, li ha tocat el torn a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha explotat després de l'allau de crítiques dels darrers dies: "En política no tot s’hi val. Em resulta inconcebible i antidemocràtic criticar un ordre del dia abans que aquest es confeccioni"


De fet, les paraules dels líders dels grups municipals de CiU i ERC han tingut lloc en el marc de la presentació d'una moció conjunta entre ambdues formacions i la Crida per Lleida per mitjà de la qual se sol·licita l'adhesió de Lleida a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Ros, que només s'ha referit a les declaracions de Postius, les quals ha titllat de "desafortunades i sense cap base", ha explicat que "ningú no pot dir que no s’hagi inclòs la moció en l’ordre del dia del Ple" ja que aquest "el confecciona l’alcalde el divendres i es presenta dilluns a la resta de portaveus per a possibles addicions de mocions, precs i preguntes".

A més, contradient Postius i Vega, Ros ha anunciat que "s'inclourà la proposta de moció d’Òmnium Cultural sobre el pacte PSC-C's, de la mateixa manera que la moció de la Marea Blanca sobre el Consorci Sanitari".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat