Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’esport, la solidaritat i el patrimoni es donen la mà en la III Lleida Night Run

La cursa tindrà lloc aquest divendres a les deu de la nit i recorrerà el turó de la Seu Vella

Lleida Night Run 2015,GoGoGo Runners,Estefi Climent,Esther Tort,Montse Parra
La presentació de la III Lleida Night Run ha tingut lloc aquest dimecres. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’esport, la solidaritat i el patrimoni es tornen a donar la mà en la III Lleida NIght Run, una cursa nocturna organitzada per GoGoGo Runners Club que recorre el conjunt monumental més emblemàtic de Lleida. El recorregut, de 6,5 quilòmetres, s’iniciarà i finalitzarà a la plaça de la Sardana i travessarà el claustre i la Porta dels Apòstols després de la bona acollida de l’any passat.


A més, els corredors portaran llums led de diferents colors que faran el recorregut especialment vistós. Una part de la recaptació de la cursa es destinarà a la restauració de la campana Mònica de la Seu Vella. D’aquesta manera, els esportistes de Lleida tornen a donar suport a la candidatura del conjunt monumental com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. L’any passat es van recaptar 526 euros, que van ser dipositats al claustre del monument.
 
Les representants de GoGoGo Runners, Estefi Climent i Esther Tort, han explicat que en la cursa d’enguany preveuen arribar als 400 corredors, una xifra de participants similar a la de l’any anterior. Una de les novetats és la creació d’una zona de pas per comprovar que es realitzen les tres voltes al turó de la Seu Vella i la instal·lació d’una pantalla, actualitzada constantment, on els corredors podran veure el temps del punt de pas i arribada. De la mateixa manera, el corredor rebrà un SMS amb els temps realitzats. També hi haurà un concurs fotogràfic temàtic de la Lleida Night Run, on es podrà participar amb el hashtag #LlNR15.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat