Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els nous fitxatges del Lleida Esportiu debuten en el primer entrenament de la pretemporada

Són Diego Suárez, Iván Crespo, Toño Vázquez, Julen Colinas, Genís Morera, Carlos Doncel i Àlex Pacheco

Lleida Esportiu,entrenament,pretemporada
Els jugadors del Lleida Esportiu que han participat en la sessió d'aquest dijous. (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu 2015/16 s’ha posat en marxa aquest dijous al matí completant el primer entrenament de la pretemporada a l’annex del Camp d’Esports. La pilota ha tingut molt de protagonisme en una sessió on les noves cares per al proper curs —Diego Suárez, Iván Crespo, Toño Vázquez, Julen Colinas, Genís Morera, Carlos Doncel i Àlex Pacheco— s’han unit a la resta de la plantilla, de la mateixa manera que alguns jugadors del filial blau, que han completat el grup

En el dia de la tornada a la feina, l’entrenador Imanol Idiakez ha destacat que el bloc ha arrencat “amb les piles carregades” i “amb molta il·lusió” a manca de cinc setmanes i mitja per a l’inici de la Lliga. Durant aquest temps, el conjunt de la Terra Ferma es prepararà per “arribar-hi en condicions de competir des de la jornada inicial”. Així mateix, el donostiarra ha recalcat la “prioritat” del cos tècnic d’estar “convençuts al 100%” de cadascun dels futbolistes de l’equip.

L’equip s’exercitarà de dilluns a dissabte
El primer equip del Lleida Esportiu tornarà a entrenar-se divendres i també dissabte, mentre que durant la pretemporada, a partir de la setmana vinent, s’exercitarà de dilluns a dissabte, alternant dies amb un entrenament i jornades amb doble sessió. 


Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat