Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Jorge Soler, cap de llista de Ciutadans a Lleida el 27-S

Metge, professor, escriptor i col·laborador de 7accents, es presentarà com a independent

Jorge Soler,Ciutadans
Jorge Soler és metge, professor, escriptor, col·laborador de 7accents i, ara, polític. (Foto: Imma González)
Ciutadans va designar ahir Jorge Soler com a cap de llista del partit en les eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el pròxim 27 de setembre. Soler, que ha estat el vencedor d'una primàries sense oposició, es presentarà per primera vegada per aconseguir un escó a la cambra catalana, això sí, com a independent. 

Jorge Soler ha explicat a 7accents que ha acceptat representar Ciutadans a les eleccions del 27-S amb molta il·lusió i, també, molt respecte després d'una conversa mantinguda aquesta setmana al Parlament amb Albert Rivera, líder del partit, el qual li ha confirmat que disposarà d'un bon equip per fer front a aquests comicis. En aquest sentit, Soler espera poder aportar el seu granet de sorra per obtenir millores per a Lleida en el camp de la salut i l'educació públiques, entre d'altres.

D'altra banda, Ángeles Ribes, representant de C's a l'Ajuntament de Lleida, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'elecció de Jorge Soler com a candidat de la formació al Parlament de Catalunya.

Jorge Soler és vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, metge de família al CAP de Rambla Ferran, escriptor tant d'assaig com de novel·la i col·laborador del setmanari 7accents des dels seus inicis.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Art en majúscula

Publicitat
Publicitat