Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans salva Ros

L'alcalde de Lleida tanca una sèrie d'acords polítics i de cartipàs amb Ángeles Ribes

Ángeles Ribes,Ciutadans
Les propostes que Ángeles Ribes duu a la maleta veuran la llum aquest matí. (Foto: Carlos Bonfill)
Tot i la unitat d'acció que en les darreres setmanes havien mantingut CiU, C's, ERC, Crida per Lleida-CUP i Comú de Lleida per acordar esmenes comunes, PSC i Ciutadans anunciaven ahir que ambdues formacions havien arribat a "acords polítics i de cartipàs" l'abast dels quals es donaran a conèixer aquest matí en una roda de premsa a dues mans. D'aquesta manera, Àngel Ros evitaria que s'aprovessin les esmenes més dures de l'oposició, la qual cosa li hauria dificultat continuar governant com fins ara.


De fet, no es tracta tan sols d'un pacte relacionat amb el nou cartipàs municipal que ha de ser aprovat en el Ple de la Paeria d'aquest matí, posterior a la roda de premsa de PSC i Ciutadans, sinó que ambdues formacions han arribat a acords de caire polític que es basen en tres normes bàsiques: transparència i regeneració democràtica, drets de les persones i recuperació econòmica i, per últim, lleialtat institucional.

Segons Ángeles Ribes, en declaracions a 7accents, es tracta d'un pacte similar als que ja ha arribat la formació a Andalusia o Madrid "que serà molt beneficiós per a la ciutadania".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat