Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu recordarà els Calaveres en la nova segona equipació

La samarreta, blanca, tindrà una franja diagonal negra amb l’escut de l’antic equip

Lleida Esportiu,Calaveres,equipació
La samarreta, blanca, té una franja diagonal negra amb l’escut dels Calaveres.
El Lleida Esportiu recordarà l’històric equip dels Calaveres, antecessor del Lérida Balompié, en la seva nova segona equipació per a la temporada 2015/2016, amb una franja diagonal negra, a sobre de fons blanc, amb l’escut de l’antic conjunt, una calavera, incorporat a sobre del pit. Aquesta és la novetat principal dels models exclusius que ha preparat la marca esportiva Joma per al bloc lleidatà de cara al proper curs futbolístic. L’equip de la Terra Ferma, així mateix, també estrenarà nova primera equipació, que mantindrà el color blau com a principal, però incorporarà dues bandes transpirables de color blanc als laterals, a més de gaudir d’un disseny més entallat que l’anterior. Per la seva banda, la samarreta de la senyera es convertirà en la tercera equipació del conjunt del Segrià.

Els Calaveres, equip de futbol de la Lleida dels anys vint i trenta 

La nova indumentària suplent del Lleida Esportiu recuperarà, tant a la samarreta, els pantalons com les mitgetes, els colors negre i blanc de la roba que vestia l’AE Lleida Calaveres, a més del seu escut, amb la inscripció "Els Calaveres, Lleida 1924" afegida just a sota. 
Nascut a Lleida el 1924, de la secció local del Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria (CADCI), l’AE Lleida Calaveres era l’equip de la gent benestant de la ciutat i va acollir a les seves files, entre d’altres futbolistes, el popular Antoni Creus i Vila Pacheco.

Passada la Guerra Civil, el 1939, els seus directius i jugadors, juntament amb els del Lleida Sport Club i l’Associació d’Exalumnes Maristes (AEM), van voler recuperar el futbol federat a la ciutat i van crear el Lérida Balompié, que posteriorment esdevindria, gràcies a la fusió amb el CD Leridano, la UE Lleida (1947), de la qual n’és l’hereu, des de 2011, l’actual Lleida Esportiu.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat