Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Michael Fakuade, el complement que li faltava al joc interior del Força Lleida

El tècnic del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, es mostra satisfet per la incorporació de l’últim fixatge, encara que matisa que “té un important marge de millora”

Michael Fakuade,Joaquín Prado,Força Lleida,bàsquet,LEB Or
Michael Fakuade, durant la seva presentació, amb Joaquín Prado. (Foto: Òscar Buetas)
L’últim fitxatge realitzat pel Força Lleida, Michael Fakuade, ha estat presentat avui en societat. “Complementa molt bé el nostre joc interior, dins de les nostres possibilitats econòmiques. Esperem d'ell una capacitat important d’adaptació, perquè la necessitarà, i una mentalitat de treball important que li permetrà ajudar-nos i, sobretot, créixer en el joc”, ha explicat l’entrenador del conjunt ilerdenc, Joaquín Prado.

Pel que fa a les qualitats del nou efectiu, el tècnic ha argumentat que “és un jugador amb unes condicions físiques molt bones i amb una capacitat atlètica impressionant. És molt intens i actiu, capaç de córrer per tota la pista i agafar rebots a les dues cistelles. Són detalls que no teníem potenciats dins del nostre equip, i ells ens ho ha de facilitar”. De fet, aquestes són les raons per les quals s’ha fitxat. A més, ha reconegut que “no generarà molts avantatges en l’àmbit ofensiu”, però malgrat ser un jugador interior de 2,01 metres d’alçada, “està acostumat a lluitar amb jugadors més grans que ell, i pel seu físic es fa més gran que altres”.

Per la seva banda, Michael Fakuade ha explicat que “puc aportar energia, dinamisme i treball defensiu en diferents posicions”. De fet, ha apuntat que ha triat el Força Lleida atret pel que considera “el segon millor bàsquet del món, l’espanyol”. I del conjunt lleidatà ha destacat que “és un equip jove, amb energia i pot jugar bé en tot el camp. També té jugadors grans amb mobilitat”, tenint així unes sensacions positives

Cal esmentar que es tracta d’un jugador pel qual el club de la capital del Segrià ja va mostrar el seu interès la temporada passada i, a més, l’entitat es va tornar a interessar pel seu fitxatge fa unes setmanes, “però una sèrie de qüestions personals l’impedien incorporar-se al nostre l’equip. Va arribar ahir, i estem molt satisfets”. Tot i això, Fakuade té per davant un marge de millora important pel que fa al fons físic, ja que porta quasi set setmanes de retard respecte de la preparació dels seus nous companys. Així, doncs, “desitjo que aquesta sigui l’última presentació de l’any”, ha manifestat l’entrenador, que s’ha mostrat també orgullós per la configuració de la seva plantilla.

Un entrenament diferent

D'altra banda, aprofitant la jornada de descans que aquesta setmana tenen tant el Força Lleida a la LEB Or com el CB Tarragona a la LEB Plata, tots dos clubs fan avui un entrenament-partit a porta tancada al Serrallo. Tal com ha explicat el tècnic dels lleidatans, l’objectiu és “fer un entrenament diferent i més exigent davant d’un altre equip”. A més, aquesta aturada a la lliga li anirà molt bé a Fakuade per millorar la seva adaptació a l’equip de Joaquín Prado, “tenint en compte que ara deu estar al 10% tàcticament, encara que tinc la impressió que té una gran capacitat de treball”. Així, doncs, aquesta és una setmana que “positivitzarem per seguir treballant amb el vestidor”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat