Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Més de 450 matriculats comencen avui els cursos de la Universitat d'Estiu a Lleida

Tres dels cursos han penjat el cartell de complet amb una cinquantena de persones a cadascun

Universitat de Lleida,curs,estiu,apicultura,abelles
Participants en una edició anterior del curs d'estiu sobre apicultura. (Foto: Universitat de Lleida)
Més de 450 persones s'han matriculat als cursos de la 23a Universitat d'Estiu de la UdL que tindran lloc a la ciutat de Lleida a partir del proper dilluns 6 de juliol. El campus de Cappont acollirà les classes que es faran fins al dia 17 sobre temàtiques com ara l'apicultura, la domòtica, el cinema o l'educació emocional. El major gruix d'alumnat es concentra en els cursos virtuals sobre noves tecnologies.


Els cursos de Social Media Management, Comunicació i Producció Efectiva a les Xarxes Socials, Estratègies Web 2.0 per a la Recerca de Feina i Gestió Productiva del Correu Electrònic amb el Gmail han penjat el cartell de complet amb cinquanta inscrits en cadascun dels cursos. Dins dels presencials, també ha tingut molt bona acollida i nivell de matriculacions El Joc d'Ecriure, Iniciació a l'Escriptura Literària, que ha hagut d'ampliar les 25 places inicials fins a les 31 per l'elevada demanda.

Entre l'oferta que es desenvoluparà els propers dies a la capital del Segrià també destaca el curs de Fotografia de Natura, a càrrec del professor de Zoologia i Fotografia Científica Albert Masó. Amb més de 60.000 imatges de natura al seu arxiu i divuit premis al seu currículum, en el curs de la UdL aprofundirà en la fotografia de paisatge, de fauna en llibertat i d'aproximació als elements diminuts (macro de camp).

Tremp ha estat la primera seu en realitzar cursos d'aquesta edició de la Universitat d'Estiu, amb Ambients Passats, Sòls Presents: Els Sòls en l'Estudi del Quaternari. A Arbeca, fins al proper dia 10 de juliol, té lloc el Curs Teoricopràctic d'Arqueologia Vilars 2015 i a Agramunt se n'organitza un altre, Art i Territori. L'oferta de la Seu d'Urgell es concentra en la setmana del 20 al 26 de juliol. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat