Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Força Lleida accepta la proposta de la Paeria, però posa condicions per continuar viu

El president del club lleidatà, Félix González, demana un compromís de tots els grups municipals i si no es compleix l’entitat es podria liquidar el 30 de juny de 2016

Actel Força Lleida, Félix González, president, equip, LEB Or, bàsquet, balanç, temporada 2014-2015
Félix González, durant un roda de premsa. (Foto: Arxiu)
El Força Lleida tornarà a jugar LEB Or la temporada 2015-2016. Així es desprèn de la reunió que ha tingut avui el president del club lleidatà, Félix González, a la Paeria per arribar a un acord en el conveni que demanava l’entitat ilerdenca. En aquest sentit, el màxim dirigent ha argumentat que “acceptem la proposta per al 2015-2016, encara que no és el que nosaltres considerem que és el millor per al bàsquet lleidatà”.


Per aquesta raó, González ha exposat que aquesta està supeditada a unes condicions per part de l’entitat, com és “un compromís de tots els grups municipals a l'hora de fer tots els esforços per complir l’acord al qual es va arribar en el Ple de juny de 2014 en relació amb la refinanciació del rènting de la ciutat esportiva i els increments de dotació del Força Lleida per al 2015, 2016, 2017 i 2018”.

En segon terme, ha demanat el compromís de tots els grups municipals perquè facin els esforços i gestions necessàries perquè el conveni plurianual amb el Força Lleida per als exercicis 2017 i 2018 s’aprovi en el Ple, amb les quantitats i condicions de 2016 abans del 31 de desembre de 2015: “Si arribada aquesta data el conveni no s’ha subscrit, el club iniciarà el procés de liquidació i tancament per al 30 de juny de 2016 de manera irrevocable. Aquesta és l’única manera de fer un projecte raonable i a llarg termini”.

A més, la tercera condició és que hi hagi un acord de la Diputació de Lleida en els mateixos termes, “com a mínim”, de l’Ajuntament de la capital del Segrià i, finalment, en quart lloc, es vol el compromís de realitzar el pagament de les quantitats acordades abans del 30 d’agost de 2015 per a les corresponents a aquest any i per a les de 2016 de manera regular entre l'1 de gener i el 30 de maig de 2016. “Aquesta és la posició del club i l’última per continuar amb el projecte la propera temporada”, ha finalitzat el president.

Cal pensar que demà, a les 13.00 hores, finalitzarà el termini d’inscripció a la LEB Or i només onze clubs (Breogán, Palma, Navarra, Palència, Melilla, Oviedo, Osca, Clavijo, Fuenlabrada, Càceres i Castelló) ja han confirmat la seva participació en la competició, la qual s’ampliarà a setze formacions. Clínicas Rincón i Valladolid van anunciar que renunciaven a jugar i queden per formalitzar-se les inscripcions de Força Lleida, Burgos i Coruña. Si hi hagués alguna plaça vacant, aquestes serien, per ordre, per al tercer classificat en Plata (Guadalajara), el millor equip descendit (Prat) i el quart classificat en Plata (Zornotza).

D'altra banda, el club lleidatà compta amb els 33.750 euros corresponents a la subvenció de la Paeria i avui estava previst l’ingrès dels 22.500 de la Diputació de Lleida, unes xifres que permetrien realitzar el pagament de la inscripció i les dues nòmines que el club té pendents amb la plantilla de la passada temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat