Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Arkia cancel·la els vols d'estiu que unien Tel Aviv amb l'aeroport de Lleida-Alguaire

La companyia israeliana ha pres la decisió a causa l'augment d'oferta de seients barats amb l'increment de companyies de baix cost

aeroport de Lleida-Alguaire
Imatge de l'aeroport de Lleida-Alguaire. (Foto: Arxiu)
La companyia israeliana Arkia, que operava a l’aeroport de Lleida-Alguaire, ha cancel·lat totes les rutes que tenia previstes per aquest estiu de Tel-Aviv a Lleida a causa de la pèrdua de competitivitat de la companyia durant la campanya estiuenca. L’increment de les companyies de baix cost i el consegüent augment de l’oferta de seients de baix preu a l’aeroport de Tel Aviv Ben Gurion ha fet que la companyia hagi decidit només conservar els vols a Lleida a l’hivern. També s'han anul·lat els vols que l'aerolínia tenia previstos a Florència i Eivissa. 

No obstant això, el passat divendres 26 de juliol arribava el primer vol de la companyia a Lleida amb 109 de les 110 places ocupades. Segons el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, es preveia una temporada molt bona, ja que es comptava amb deu vols d’anada i tornada amb l’objectiu de transportar fins a 2.000 persones.

Tanmateix, Arkia confirma la seva aposta pel mercat d’hivern de l’esquí i ja ha anunciat que continuarà oferint els vols a l’aeroport de Lleida-Alguaire, que començaran a operar el 15 de gener de 2015 fins el 25 de març, mantenint el mateix avió que aquest 2015, un Embraer 190 amb capacitat per a 110 persones per vol. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat