Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

CiU urgeix Ros a informar sobre la declaració de tècnics de la Paeria davant Fiscalia Anticorrupció

Els convergents lamenten que tant l’oposició com la ciutadania s’hagin ’assabentar dels fets a través d'un mitjà de comunicació

Imatge del líder de CiU, Toni Postius. (Foto: Arxiu)
Imatge del líder de CiU, Toni Postius. (Foto: Arxiu)
El grup municipal de CiU ha instat el paer en cap, Àngel Ros, a informar els grups de l’oposició amb caràcter urgent sobre la declaració de tècnics de l’Ajuntament de Lleida davant Fiscalia Anticorrupció.


En aquest sentit, el grup municipal lamenta que tant l’oposició com la ciutadania s’hagin d’assabentar a través d’una entrevista en un mitjà de comunicació que Fiscalia Anticorrupció ha citat a declarar diferents tècnics municipals amb motiu de la investigació endegada arran de les denúncies de l’exprimera tinent d’alcalde, Marta Camps. Així, la formació convergent exigeix al paer en cap que deixi de donar una imatge de normalitat en relació amb aquest tema i aclareixi els detalls de la investigació d'Anticorrupció.

D’altra banda, des del grup de CiU recorden que l’alcalde de Lleida segueix sense fer pública, tal com es va comprometre en el Ple de l’abril, la informació addicional requerida per Fiscalia Anticorrupció en relació amb els desplaçaments fora de Lleida i les dietes de l’equip de govern fora de la ciutat, després que des de la Paeria s’haguessin lliurat, en un primer moment, les factures sol·licitades. La Fiscalia també va demanar més dades en relació amb la pròrroga de la concessió de la discoteca Larida.

La formació convergent lamenta l’opacitat continuada sobre aquest tema i la reiterada voluntat de l’alcalde d’amagar les coses a la ciutadania. Per això, apel·la a la necessitat d’assentar el nou mandat sobre la base de la transparència per garantir una Paeria amb les parets de vidre.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat