Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Força Lleida, pendent de la signatura del conveni per tal de jugar la temporada 2015-2016

La junta directiva demana l’estabilitat de tres anys i no inscriurà l’equip en la LEB Or el divendres si no té l’acord signat amb les institucions

Actel Força Lleida, Félix González, president, equip, LEB Or, bàsquet, balanç, temporada 2014-2015
El president del Força Lleida, Félix González, durant una roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
La situació del Força Lleida és delicada. El pròxim divendres dia 3 de juliol el club hauria de presentar tots els papers a la Federación Española de Baloncesto per tal de participar en la LEB Or 2015-2016, però avui encara no s’ha produït cap signatura amb les institucions. Tot i així, la junta directiva, encapçalada per Félix González, es mostra optimista. “No existeix cap raó per no aconseguir jugar la propera campanya, però la junta directiva ha ratificat l’acord de no jugar si no se signa el conveni amb les institucions”, ha manifestat en declaracions a 7accents el president, que ha alertat que de no signar-se es podria liquidar el club.


Tot i així, González ha apuntat que “les institucions estan treballant”, raó per la qual el club ja va planificar la present setmana i ho té tot preparat per presentar la documentació corresponent a l’ens federatiu. Cal pensar que la decisió de no jugar sense un conveni ja es va prendre fa un any i mig, aproximadament, però “s’ha de puntualitzar que encara estem pendents de cobrar les quantitats antigues que encara no se’ns han donat”. També en el seu moment es va arribar al compromís que se signaria, però encara no s’ha produït la signatura.

Per tant, l’única via que els queda ara a la junta directiva és “esperar”, tenint en compte que només demana “l’acord a tres anys, el qual seria bo per a tothom. No podem estar cada any així, perquè si no perdrem tot el que hem aconseguit fins ara, com tenir una base potent i la continuïtat d’un planter que ha donat alegries i un entrenador que coneix als millors jugadors espanyols, com demostra el fet que ara és seleccionador de l'U19 masculina d’Espanya”, ha manifestat. En altres paraules, seria la manera de “garantir la continuïtat del projecte”.

En aquest sentit, el conveni que havien de signar el juny l’Ajuntament de Lleida, la Fundació Lleida Bàsquet i la Caixa per la concessió de la ciutat esportiva no es produir per la negativa de la Fundació, posant així més bastons a les rodes del Força Lleida. Ara es treballa en una solució paral·lela.

D’aquesta manera, el treball no s’atura a les oficines del club lleidatà. És per aquesta raó que la renovació per a tres anys del tècnic Joaquín Prado és gairebé una realitat i aquesta es podria materialitzar amb la signatura del contracte quan l’entrenador asturià torni de l’Europeu amb la selecció espanyola. Qui no seguirà serà el jugador Javi Múgica, ja que ha canviat la LEB Or pels Worcester Wolves britànics per qüestions familiars. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat