Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El doctor Jorge Soler, vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina de la UdL, guardonat amb un premi estatal

El metge del CAP de Rambla Ferran i col·laborador de 7accents guanya un dels cinc premis que entrega la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària

Jorge Soler,premi,medicina,
El doctor Jorge Soler, recollint el premi. (Foto: Universitat de Lleida)
El metge del CAP de Rambla Ferran, vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina de la UdL, Jorge Soler, ha estat guardonat amb un dels cinc premis d’àmbit estatal que atorga, anualment, la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària. 


Soler, que a més és col·laborador de 7accents, ha estat distingit amb el Premi a la Tasca Universitària en Medicina de Família, que reconeix els professionals que han destacat per la seva dedicació a impulsar la medicina de família a la universitat. Els guardons, que es van instaurar fa dos anys, s'han lliurat durant el 35è Congrés Nacional de la SemFYC, que ha tingut lloc a Gijón.

Professor a la UdL des de 2005, Soler és el coordinador de l'assignatura sobre medicina de família i el responsable de les pràctiques que es realitzen a l'atenció primària. Des de fa tres anys és el vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina. En el darrer Congrés de Comunicació Assistencial de la SemFYC va rebre el Premi a la Millor Comunicació i el proper mes d'octubre participarà com a ponent convidat en el Congrés Nacional d'Educació Mèdica que se celebrarà a Múrcia.
 
El doctor Jorge Soler participa en projectes de recerca, publicacions i conferències com a convidat, activitats que són un indicador que l'atenció primària de Lleida té també un alt nivell reconegut fora del territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat