Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'equip de govern i l'oposició continuen sense posar-se d'acord per tancar el cartipàs de la Paeria

Després que l'oposició hagi presentat una trentena d'esmenes, Ros ha dit que no té pressa per aprovar l'organització municipal, la qual podria arribar el 13 de juliol

La Paeria,cartipàs municipal
Imatge de la primera reunió mantinguda a la Paeria. (Foto: Arxiu)
La reunió mantinguda aquest divendres entre els set grups municipals de l’Ajuntament de Lleida per tancar el cartipàs de la Paeria ha acabat sense acord després que l’oposició, a excepció del PP, hagi presentat un paquet de 32 esmenes al document proposat per l’equip de govern del PSC.


En aquest sentit, l’oposició podria tirar endavant aquestes esmenes que fan referència a l’organització municipal, perquè obtindrien entre onze i disset vots al Ple. L’alcalde de Lleida ha explicat que donarà una resposta el pròxim dimarts i no descarta retardar la celebració del Ple del cartipàs fins al 13 de juliol, ja que “no hi ha cap pressa”. En aquest sentit, considera que alguna de les esmenes són “il·legals” i que, per tant, serà difícil arribar a un consens.

Entre les propostes de l’oposició es proposa eliminar tres dels nou càrrecs eventuals previstos de l’organigrama municipal, reduir de sis a tres els càrrecs de tinents d’alcalde, publicar les comissions i que tots els grups municipals puguin tenir representació a la junta de govern.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat