Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Jorge Miramón, sorprès amb la seva baixa al Lleida Esportiu

El conjunt blau retira l'oferta de renovació presentada al migcampista aragonès, que no sabia aquesta decisió fins que ha rebut la trucada de 7accents

Jorge Miramón, Lleida Esportiu, futbol
Jorge Miramón, amb la samarreta del Lleida Esportiu. (Foto: Santi Iglesias)
El migcampista aragonès Jorge Miramón s’ha vist sorprès amb la decisió del Lleida Esportiu de decidir retirar l’oferta de renovació presentada al jugador. Curiosament, ha estat amb la trucada de 7accents per saber la seva opinió i el seu futur quan s’ha assabentat de la notícia, motiu pel qual ha manifestat que “he de trucar al meu representant per saber què ha succeït”, tenint en compte que ell està de vacances.

El club blau li havia presentat una oferta de renovació per dues temporades, tenint en compte que ara se li acabava el contracte, però ja en el seu moment Miramón va prendre la decisió d’esperar per signar per tal de veure si arribava alguna oferta de Segona Divisió. En aquest sentit, tot apunta que podria jugar la propera temporada en el CD Leganés sota les ordres d’Asier Garitano, ja que ha estat l’entrenador qui ha demanat el seu fitxatge, recordant que ja ho va intentar la temporada passada després de la promoció d’ascens. “Aquests temes de les negociacions les porta el meu representant. El que tinc clar és que com més alta sigui la categoria, millor”, ha comentat Miramón.

S’ha de dir que Miramón ha despertat molt interès en el mercat de fitxatges, ja que també s’havien interessat per ell diversos clubs com Numancia i Reus Deportiu. Un fet important de la seva progressió en el conjunt blau ha estat que s’havia convertit en l’únic jugador que en les dues últimes temporades havia disputat tots els partits oficials amb la samarreta del Lleida Esportiu. Per la seva banda, el club blau, en el corresponent comunicat de premsa, ha agraït al migcampista “el compromís i la professionalitat mostrats durant les tres temporades que ha jugat amb el conjunt blau”. A la vegada, l'entitat “felicita el futbolista per les seves negociacions amb un equip de categoria superior” i li desitja “molta sort i èxits en el seu futur tant professional com personal”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat