Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Volta al Segrià, un desafiament esportiu i solidari per l’esportista Marcel Mor

L’objectiu és cobrir un recorregut de 212 quilòmetres, el qual enllaça tots els pobles del Segrià en només cinc dies, i recaptar fons per l’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer

Diputació de Lleida, Marcel Mor, Volta al Segrià, atletisme
Moment de la presentació de la Volta al Segrià. (Foto: Diputació de Lleida)
La Volta al Segrià suposa un autèntic desafiament per l’esportista Marcel Mor. A més, en una altra cara de la moneda està la vessant esportiva, que consisteix a fer un recorregut de 212 quilòmetres que enllaça tots els pobles del Segrià, un total de 27, en només cinc dies, tenint la data de partida el proper divendres dia 26. Però a l’altra banda està la solidària, ja que suposarà una oportunitat per recaptar fons per l’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer (AFANOC).

L’origen d’aquest desafiament està en la passió per córrer de Marcel Mor, de 19 anys i veí d’Artesa de Lleida, que ara vol compartir amb tots aquells que vulguin sumar-s’hi en qualsevol de les cinc etapes: la primera, des d’Artesa de Lleida a Maials (36 quilòmetres), passant per Aspa, Alcanó, Torrebesses i Llardecans; la segona, de Maials a Seròs (45 km), per Almatret, la Granja d’Escarp i Massalcoreig; la tercera, de Seròs a Sucs (50 km), per Aitona, Soses, Alcarràs, Gimenells i Pla de la Font; la quarta, de Sucs a Benavent de Segrià (44 km), per Almacelles, Alfarràs, Almenar i la Portella, i la cinquena, el dimarts 30 de juny, de Benavent a Artesa de Lleida (35 km), per Corbins, Vilanova de la Barca, Alcoletge, els Alamús i Puigverd de Lleida.

Els horaris encara estan per definir, però es faran en funció de la climatologia, i l’esportista farà nit a cadascun dels punts de destí de la jornada. Marcel Mor, que anirà acompanyat d’un fisioterapeuta i un nutricionista, no vol fer el trajecte sol, i per això ha convidat tothom a que l’acompanyi, ja sigui durant una part del trajecte, una etapa o, fins i tot, en les cinc. Per acompanyar-lo, només cal que tots els que ho vulguin fer facin una donació econòmica a AFANOC, que serà de 5 euros per etapa realitzada.

Així s’ha explicat avui en la corresponent presentació que s’ha dut a terme a la Diputació de Lleida, on han estat presents el cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo; l’alcalde d’Artesa de Lleida, Pere Puiggròs; de la delegada d’AFANOC a Lleida, Maite Montañés, i del protagonista del repte, Marcel Mor. De fet, Fo ha destacat precisament aquesta vessant solidària, que “permetrà recaptar fons per als nens que pateixen càncer i que el Marcel Mor donarà a AFANOC, i això és el que li dóna a la prova un caràcter especial i que va més enllà de l’esport”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat