Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Mollerussa organitza el 4t Open Night amb botigues obertes fins les tres de la matinada, una cursa i una desfilada

També s'organitza el dissabte el tercer Running Open Night, un espectacle de màgia i un concert

Mollerussa,Open Nigth,
Presentació de la 4t Open Night de Mollerussa. (Foto: Ajuntament de Mollerussa)
Mollerussa acollirà el proper 26 de juny la quarta edició de l’Open Night, una cita comercial en la qual els establiments comercials de la localitat obren portes a la mitjanit del divendres fins les tres de la matinada del dissabte 27. Per tal d’amenitzar l’espera fins les dotze de la nit, Mollerussa Comercial, promotora de l’esdeveniment, ha preparat un seguit d’activitats com a preludi que van des de l’organització del 3r Running Open Night a un espectacle de màgia i un concert. 

La festa del comerç començarà a les nou del vespre amb el 3r Running Open Night, una cursa urbana organitzada en col·laboració amb el Club QC System amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres  i un altre de 4, que tindran sortida i arribada al carrer de Ferran Puig. La cursa passarà, entre d'altres carrers, per l’avinguda del Canal, l’avinguda de la Pau, l’avinguda Catalunya, la plaça Sant Jaume, el carrer  de Balmes i el carrer del Molí. A partir de les deu de la nit està previst l’espectacle La maleta màgica, a càrrec de La Cremallera Teatre, a la plaça de Manuel Bertran i una hora després hi haurà l’espectacle musical a càrrec del Trio Rat Pack amb música dels anys cinquanta i seixanta.  A més, des de la mitjanit i fins les dues de la matinada tindran lloc sessions de DJ en diferents localitzacions i també s’oferirà un espectacle de salsa itinerant a càrrec de Rosendo i les seves mulates. 

Així ho han presentat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, conjuntament amb el president i vicepresident de Mollerussa Comercial, Àlex Català i Enric de la Serna, respectivament. Solsona ha destacat que es tracta d’una festa “única, consolidada i imprescindible” i esdevé una jornada eminentment comercial”, perquè el volum de negoci així ho posa de manifest. L’alcalde també ha explicat que des de l’Ajuntament s’autoritza a tots els comerços de la ciutat obrir des de les 12.00 hores i fins les 15.00, tot i que no es permet als establiments que no són associats a Mollerussa Comercial ocupar via pública aprofitant que diferents carrers i places del centre estaran tancats al trànsit rodat, com la plaça de Manuel Bertran, la plaça del Pla d’Urgell, el carrer Arbeca, el carrer de Ferran Puig, el carrer de Jacint Verdaguer i el carrer de la Vilaclosa.

Per la seva banda, Àlex Català ha indicat que es tracta d’un esdeveniment “referent al territori” i que això es nota en el volum d’establiments associats que enguany s’hi han implicat, més d’una vuitantena, i que suposen un 30% més que en l’anterior edició. En aquest sentit, ha destacat que tot i que la majoria dels comerços associats que hi participen pertanyen a la zona centre de la ciutat, també hi hagut un creixent interès en establiments de les zones més allunyades a participar-hi en un espai habilitat a la plaça de Manuel Bertran i al carrer de la Vilaclosa. Així mateix, també ha remarcat que la festa inclou premis llaminers per als clients com la possibilitat de participar en els sortejos d’un creuer pel Mediterrani per a dues persones, un cap de setmana a Andorra amb dues entrades a Caldea per a dues persones, un cap de setmana per a dues persones a Port Aventura o cinc ampolles de vi gentilesa del Castell del Remei.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat