Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC-Avancem aposta perquè el taxi substitueixi el cotxe oficial d'Àngel Ros

Segons el portaveu dels republicans, Carles Vega, “s’aconseguiria la màxima transparència, perquè les factures serien públiques i s’evitaria l’ús privat del vehicle oficial”

ERC, Carles Vega, eleccions municipals,
Carles Vega, durant un acte. (Foto: Arxiu)
El grup municipal d'ERC-Avancem a la Paeria considera que “la despesa d'alcaldia en l'ús del cotxe oficial és massa elevada” i, per això, ha proposat que el cartipàs inclogui un conveni amb el sector del taxi per tal que l'alcalde utilitzi aquest transport públic per assistir als actes oficials. Segons el portaveu dels republicans, Carles Vega, “l'estalvi seria considerable, tenint en compte que ara l'alcalde disposa de dos vehicles oficials i diversos xofers”. A més, “s'aconseguiria la màxima transparència, perquè les factures serien públiques i s'evitaria l'ús privat del vehicle oficial”.


De fet, Vega ha recordat que hi ha altres institucions públiques que utilitzen el taxi per a viatges oficials i que és una manera de fomentar el transport públic i de donar suport al sector del taxi en particular.

D'altra banda, ERC-Avancem posarà sobre la taula el projecte de mobilitat que va presentar durant la campanya electoral i que preveu integrar el taxi dins l'ATM. Vega assegura que “l'objectiu és doble; d'una banda, garantir uns preus assequibles per a tots els ciutadans i, de l'altra, arribar a llocs allunyats on els autobusos són molt costosos per la baixa demanda, com passa a l'Horta”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat