Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’estació de Tavascan inicia la temporada de forfets

Els usuaris d'esquí nòrdic o alpí gaudiran de descomptes si adquireixen l'abonament abans del 30 de novembre

estació d'esquí, Tavascan, forfet, alta muntanya,
La Vall de Tavascan, on hi ha l'estació, és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic. (Foto: Tavascan)
L’estació d’alta muntanya de Tavascan, situada a l’extrem nord-occidental del Pirineu de Lleida, inicia oficialment la temporada amb la posada a la venda dels forfets tant d’esquí nòrdic com d’alpí.

Per continuar amb el cicle ascendent de visitants que va tenir la temporada passada, enguany l’estació impulsarà una política d’ofertes. Coincidint amb l’inici de la posada a la venda de forfets, els usuaris més primerencs gaudiran de diversos descomptes per possibilitar que els abonaments estiguin a l’abast de tothom.

El forfet de temporada d’esquí alpí gaudirà, fins el 30 de novembre, d’un descompte del 30%. En consonància amb aquesta iniciativa d’avantatges, les persones que adquireixin el forfet de temporada també gaudiran d’un dia gratuït de raquetes o d'un dia de nòrdic també gratuït, entre d’altres opcions. En la modalitat de forfet de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes seran del 20% i es manté l’oferta “Tot nòrdic”, en què els esquiadors poden anar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de l'Erm, Tuxen-La Vansa i Virós-Vall Ferrera.

Els usuaris poden informar-se de l’estat de les pistes, interactuar amb els responsables de l’estació i adquirir les promocions a través de la renovada web de l’estació.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat