Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Jordi Esteve: “Si veig el mínim dubte d’il·lusió en un jugador, aquest no serà del Lleida”

El director esportiu es mostra dur amb la decisió de jugadors com Miramón i Nieto, que han decidit esperar una oferta de Segona Divisió en comptes de renovar ara amb el club blau

Jordi Esteve, Toño Vázquez, presentació, futbol, Segona Divisió B, Lleida Esportiu
Jordi Esteve amb Toño Vázquez, durant la presentació. (Foto: Òscar Buetas)
“Si veig el mínim dubte d’il·lusió en un jugador, aquest no serà del Lleida Esportiu”; així de contundent s’ha mostrat el director esportiu del club blau, Jordi Esteve, a l’hora de parlar sobre les renovacions que encara estan pendents per realitzar-se en la plantilla. En aquest sentit, ha refermat que el repte de l’entitat és confeccionar una plantilla de major nivell a la de la campanya passada, ja que “ els jugadors que hi havia no van aconseguir l’objectiu establert. Aquí no n'hi ha cap d’imprescindible”, ha afegit.

Aquestes paraules han tingut lloc quan ha fet referència a Miramón i Nieto, els quals han manifestat al club que volen esperar per renovar amb l'objectiu de veure si reben alguna oferta de Segona Divisió: “En els pròxims dies veurem el que succeeix, però aquí no esperem a cap jugador". Malgrat tot, també ha indicat que, de moment, ni ells dos ni Molo –amb el qual s’ha de valorar la seva continuïtat–, Baquero, Fragoso, Chupe ni Mediavilla són baixa.

En aquest sentit, Esteve ha apuntat que “no vull ningú que no defensi el club al màxim i ho doni tot. Amb els jugadors s’han de parlar moltes coses i ells han de ser conscients del que és estar al Lleida, on l’exigència és màxima”. De fet, ha comentat que molts jugadors han mostrat la seva disponibilitat de jugar a l’equip de la capital del Segrià, ja que “seduïm pel projecte i la ciutat no pot fallar”.

D'altra banda, Jordi Esteve també ha parlat de la possibilitat de jugar la propera temporada en el Grup 2 en comptes d'estar en el tercer. “Ens encantaria estar en el segon, perquè és el que més ens encaixa pel tipus de superfícies que hi ha i on ens desenvoluparem millor. Però tot depèn dels ascensos i descensos que hi hagi. No hem fet cap gestió, però no és descartable. Això sí, cal dir que el nivell dels dos grups és important”.

Toño Vázquez: “Sóc ambiciós i vull pujar de categoria amb el Lleida Esportiu”

Aquestes paraules s’han donat en el transcurs de la presentació del primer fitxatge per la temporada 201-2016, la corresponent al central Toño Vázquez, que ha deixat ben clar que “sóc ambiciós i vull pujar de categoria amb el Lleida Esportiu. Porto uns sis anys a Segona Divisió B i estic preparat per l’ascens”.

El jugador gallec ha explicat que l'oferta li va arribar fa dues setmanes i mitja i no va trigar gaire a decidir-se, deixant el CD Toledo per l’entitat blava, tenint en compte també que ja havia estat sota les ordres d’Imanol Idiakez i coneixia Albístegui. “Vaig decidir venir perquè és un equip que aspira a tot”, ha indicat un jugador que s’ha definit com un “central amb molta rapidesa”. A més, ha destacat el fet que “estant fora de casa és important que el club faci els pagaments el dia que toca”.

El director esportiu, Jordi Esteve, ha apuntat que “volem jugadors compromesos amb el projecte i el model de joc que vol desenvolupar el Lleida Esportiu. L’objectiu el tenim clar, estar entre els millors de la categoria i entre tots portar al club al futbol professional”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat