Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Joan Reñé garanteix la governabilitat de la nova Diputació de Lleida

El president de la corporació dóna per fet el trencament de CiU i assegura que aportarà tranquil·litat a ambdós partits

Diputació de Lleida,Joan Reñé,
El president de la Diputació,Joan Reñé, en un Ple anterior. (Foto: Arxiu)
El Ple de la Diputació de Lleida d'aquest dijous, el penúltim del mandat, ha estat ràpid i molt tranquil, una sensació que l'actual president, Joan Reñé, confia que es mantinguin en el de constitució del nou equip de govern i també en la nova legislatura, així com també ha manifestat el president de la Intercomarcal d'UDC a les Terres de Lleida, Miquel Padilla. Tot i això, Reñé ha donat per fet el trencament de la Federació de Convergència i Unió després de 37 anys de coalició i ho atribueix a les diferents posicions de cada formació en algunes qüestions. Reñé s'ha mostrat convençut que la situació que ara s'obre comportarà "major tranquil·litat tant per als interessos de CDC com per als d'UDC".


Tot i això, Reñé ha remarcat que els representants d'UDC en consells comarcals i diputacions hauran de "tenir molt clares les sensibilitats a les quals apunta el president Mas, CDC i un sector important d'UDC".

Durant el decurs del Ple, s’ha donat també compte del període mig de pagament a proveïdors del mes de maig, que s'ha situat en vint dies, i s'ha aprovat un conveni per col·laborar en transparència i accés a la informació pública amb el Departament de Governació. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat