Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros accepta convertir en places de funcionari els càrrecs d'equipaments municipals com el Magical i l'Auditori

Per contra, es nega a que l'oposició pugui tenir representació a la junta de govern local, tot i estar en minoria

La Paeria,cartipàs municipal
Imatge de la segona reunió mantinguda entre el PSC i l'oposició la setmana passada. (Foto: Arxiu)
L'equip de govern del PSC a l'Ajuntament de Lleida va anunciar ahir després de la tercera reunió amb l’oposició que es comprometia a convertir en places de funcionari municipal els càrrecs que actualment ocupen els responsables d'equipaments municipals de caràcter cultural, actualment de lliure designació, com ara els de l'Auditori, l'Escorxador, el Morera, la Panera o el Magical, tal com havien acordat la resta de grups. Aquestes places s'incorporaran el 2016 a la plantilla orgànica amb una prèvia negociació sindical i es cobriran mitjançant un concurs. 

També van acordar que els grups puguin cedir la seva intervenció al Ple a ciutadans o entitats. En aquest sentit, s’ha encarregat un informe jurídic que aclareixi si les comissions informatives poden ser obertes al públic, com proposa l'oposició, i per veure si són legals. Ros també va acceptar estudiar que sigui el Ple el que designi representants municipals en alguns organismes en absència de l'alcalde. 

Per contra, el PSC va rebutjar que l'oposició pugui tenir representació a la junta de govern local i va defensar l'ús del cotxe oficial i no anar en taxi, com va proposar ERC, tot i estar en minoria. Ros confia tenir aprovada la nova organització municipal la setmana vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat