Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La discoteca Wai-Kiki d'Agramunt anuncia la seva reobertura per al pròxim 26 de juny

Les proves de personal es faran el dissabte 20 de les 17.00 a les 20.00 hores al mateix complex

Wai-Kiki,discoteca,Agramunt,
Imatge de la piscina de la discoteca. (Foto: Arxiu)
La discoteca Wai-Kiki d’Agramunt obrirà finalment les seves portes el 26 de juny segons ha informat la nova direcció del complex nocturn. La mítica discoteca tornarà a funcionar després que el setembre del 2012 anunciés que tancava. 


Per tal de poder obrir el pròxim divendres 26, els nous empresaris que han agafat les regnes del projecte faran un càsting de cambrers, de personal d’oficines i de relacions públiques el pròxim dissabte dia 20 de juny. Les persones interessades podran acudir amb el currículum en mà de les 17.00 a les 20.00 hores al recinte de Wai-Kiki.

Entre les novetats de la reobertura es troba la remodelació d’una de les sales, concretament la “patxanguera”, la qual “canviarà d’ambient, ja que li volem donar un altre enfocament”, com ja van confirmar els socis a 7accents. La discoteca continuarà sent un complex per a majors de 16 anys amb l’objectiu que tant menors com majors d’edat la freqüentin. Per això es potenciarà la promoció de la discoteca a través de les xarxes socials. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat