Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros designa els tinents d’alcalde provisionals fins a l’aprovació del cartipàs

Mesura urgent per garantir el funcionament administratiu i operatiu de l’Ajuntament de Lleida fins a l’aprovació del cartipàs

Àngel Ros,tinents d'alcalde
Àngel Ros i els tinents provisionals. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’alcalde, Àngel Ros, ha signat un decret pel qual s’acorda el nomenament de tinents d’alcalde i es prorroguen diverses delegacions com a mesura urgent per tal de garantir l’òptim funcionament administratiu i operatiu de l’Ajuntament i amb independència que siguin definitives quan es nomeni la junta de govern local i s’assignin les competències del cartipàs.


Amb el nomenament, els tinents d’alcalde podran exercir la seva funció, prevista per la llei, de substituir l’alcaldia en cas d’absència i per ordre del seu nomenament. També es mantenen i es prorroguen les delegacions fetes a la primera tinent d’alcalde, Montse Mínguez –que inclouen les matèries relacionades amb l’Horta, l’ordenació de pagaments i delegacions en matèria de Serveis Personals–, i a la regidora Sara Mestres –que continuarà com a regidora delegada de Vialitat i Seguretat Ciutadana. La resta de delegacions específiques realitzades en l’anterior corporació queden també prorrogades.

Així doncs, els tinents d’alcalde provisionals són els següents:

1a tinent d’alcalde: Montserrat Mínguez.
2n tinent d’alcalde: Fèlix Larrosa.
3r tinent d’alcalde: Xavier Rodamilans.
4rt tinent d’alcalde: Rafael Peris.
5a tinenta d’alcalde: Montse Parra.
6è tinent d’alcalde: Joan Gómez.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat