Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Municipis del Baix Segrià s’uneixen per celebrar la revetlla de Sant Joan amb l’Ancesa Jove

La nit més curta de l'any comptarà amb les actuacions de Bonobos, Pepet i Marieta, Tremendos i Nar6 Sound

Ancesa Jove,Diputació de Lleida,Sant Joan,revetlla,
Presentació de l'Ancesa Jove, a la Diputació de Lleida aquest matí. (Foto: Diputació de Lleida)
Per tal de fer de la revetlla de Sant Joan una trobada festiva d’associacions de joves de diversos municipis, s’ha creat l’Ancesa Jove al Baix Segrià. Aquesta trobada, que tindrà caràcter itinerant, es començarà a celebrar al camp de futbol de Torres de Segre la nit del 23 de juny amb les actuacions de Bonobos, Pepet i Marieta, Tremendos i Nar6 Sound.


Aquest esdeveniment vol arribar tant als més petits com als més grans i consolidar-se a nivell comarcal. La festa s’iniciarà a les 21.00 hores amb l’encesa de la gran foguera de Sant Joan. Seguirà un sopar popular i a les 23.00 hores està previst que s’iniciïn els concerts.
 
L’Ancesa Jove compta amb el suport de les associacions de joves de Torres de Segre (Associació de Joves JAEC), Aitona (Penya Tabolls), Sarroca (Associació Roca‐jove), Albatàrrec (Associació dels nens i elles), Aspa (Associació de Joves l’Aspenta) i els grups de joves d’Alfés, Montoliu i Llardecans, juntament amb els ajuntaments d’aquests mateixos municipis, a més dels consistoris de Maials, Almatret, Sunyer i Sudanell.
 
Durant la presentació d’aquest matí a la Diputació de Lleida, la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha explicat que es tracta d’una iniciativa que permet seguir promocionant la música i els grups de Lleida a les comarques de Ponent i que neix fruit de les excel·lents relacions que mantenen els municipis del Baix Segrià. Pujol ha destacat també que espera que el concert es consolidi com un referent anual d’oferta de música en directe a Ponent.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat