Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PSC suspèn cautelarment de militància Marta Camps

L’exprimera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida considera la decisió “d’impròpia d’un partit d’esquerres i tolerant” i ha presentat les corresponents al·legacions a la suspensió

Marta Camps,PSC
Marta Camps, durant un acte del PSC. (Foto: Arxiu)
El PSC ha suspès cautelarment de militància l’exprimera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Marta Camps. La noticia li va ser comunicada el dijous al vespre a través d’una carta de la Comissió de Garanties al·legant que el partit considera “d’especial gravetat” les denúncies que va presentar contra Àngel Ros i 24 persones més del partit, una polèmica que s’ha mantingut vigent fins als darrers dies. Així, la decisió es mantindrà durant la investigació.


Per la seva banda, Marta Camps ha qualificat aquesta decisió de “xocant i impropia d’un partit d’esquerres i tolerant”. Per aquesta raó, avui ha presentat les corresponents al·legacions a la suspensió cautelar de militància, reservant-se el dret de presentar un recurs si no se li respon properament. En aquest sentit, l’extinent d’alcalde i exmà dreta de Ros ha reclamat per carta que li respectin els seus drets com a afiliada. A més, ha aprofitat l’ocasió per manifestar que Ros està sent investigat per Anticorrupció.

Cal recordar que en l’últim capítol d’acusacions creuades Marta Camps va denunciar el cap de gabinet i gendre d’Àngel Ros, José Crespín, per “coacció i vexacions a la meva persona”. La regidora socialista i Crespín van protagonitzar una picabaralla verbal el divendres dia 5 quan Camps acabava d’oficiar un casament i es disposava a recollir els darrers documents del que havia estat el seu despatx.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat