Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Turisme de Lleida i JARC s'uneixen per promocionar la fruita de Lleida

Fins a mil peces de fruita es repartiran entre els turistes que visitin la ciutat durant l'octubre

fruita, Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, JARC, Joan Carles Massot
Els visitants que entrin a les oficines de Turisme de Lleida aquest octubre rebran una peça de fruita de manera gratuïta. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Tots els visitants que entrin a les oficines de Turisme de Lleida durant aquest mes d'octubre seran obsequiats amb peces de fruita de Lleida de manera gratuïta. Aquest és l’acord que han fet visible aquest dilluns el tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, i el president de JARC-COAG Lleida, Joan Carles Massot.

Larrosa ha destacat que, atès que el sector de la fruita està passant per una situació conjuntural difícil, la promoció i difusió d'aquest sector primordial en l'economia de Lleida pot ajudar a pal·liar-la, més "si tenim en compte que la fruita és un dels actius de la gastronomia de Lleida i ajuda a posicionar la ciutat com a destinació gastronòmica, ja que el turisme enogastronòmic és el principal eix de la promoció turística municipal".

Segons ha explicat el president de JARC-COAG Lleida, Joan Carles Massot, es preveu que durant aquest mes es puguin regalar fins a mil peces de fruita, tot i que podrien ser més, ja que per l'oficina de Turisme de Lleida del carrer Major passen cada dia cent persones de mitjana. També es donaran peces de fruita als punts de Turisme de Lleida ubicats al Castell de Gardeny i a la Llotja. Massot ha posat de relleu que "és molt important que entre tots promocionem els productes de qualitat de casa nostra, i per aquest motiu col·laborem en aquesta campanya cedint fruita gratuïtament de vuit productors de Lleida”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat