Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius referma el dret dels lleidatans a una consulta ciutadana per decidir el futur de les Basses

Insta Ros a explicar on és la inversió milionària prevista per part d’un grup d’empresaris que va anunciar en campanya electoral

Imatge del cap de llista de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius. (Foto: Arxiu)
Imatge del cap de llista de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius. (Foto: Arxiu)
El cap de llista de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius, ha subratllat la necessitat d’endegar una consulta ciutadana per determinar el futur del parc de les Basses. “Defensem la participació dels lleidatans i lleidatanes en els grans temes de la ciutat i en el cas de les Basses més que mai, tenint en compte que el projecte previst no compta amb el suport d’una majoria qualificada del proper Plenari”, ha manifestat.


Postius argumenta que “en el darrer mandat la proposta d’ubicar el parc dedicat als Barrufets comptava amb el suport del 75% dels regidors del Ple; tanmateix, aquest suport serà únicament de la meitat del futur Ple i, per tant, "considerem que cal sumar una majoria qualificada per poder tirar-la endavant”.
 
“En aquestes condicions –ha insistit–, no ens ha de fer por saber quin és el parer dels ciutadans de Lleida sobre aquesta proposta en concret, perquè si es tracta d’una proposta sòlida, s’hi sumaran”. En aquest punt, el cap de llista convergent ha recordat que la seva formació s’ha imposat per aquest proper mandat la premissa d’assolir el màxim de suport i consens en totes les qüestions del Ple, sobretot en els projectes estratègics de ciutat.
 
D’altra banda, Toni Postius ha instat el paer en cap en funcions, Àngel Ros, a explicar obertament “on està la inversió milionària que va anunciar durant la campanya electoral, assegurant que existia per part d’un grup d’empresaris lleidatans”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat