Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El nou projecte del Lleida Esportiu arrencarà el dia 17 de juny

El president i els responsables de l'àrea esportiva del club han presentat avui la campanya de socis, l'objectiu de la qual és augmentar la massa social

Lleida Esportiu, futbol, Segona Divisió B, campanya de socis
Moment de la presentació de la campanya de socis. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu ja té una data marcada per iniciar el projecte esportiu de cara a la temporada 2015-2016. Serà el proper 17 de juny quan es donarà el tret de sortida a la campanya de socis. "Aquest serà el nostre cinquè projecte. Hem de gaudir de la situació de la institució a Segona Divisió B", ha expressat el president, Albert Esteve, que ha argumentat que "no hem de renunciar als valors de ser lleidatans i ho afrontem amb molta ambició, lluitant per tot i amb compromís".

Per la seva banda, des de l'àrea social del club blau, Òscar Samarria ha recordat que fins al moment en els cartells es barrejaven els orígens de l'entitat amb els seguidors. Però aquests anys "hem volgut ser diferents. Hem volgut ser directes amb l'escut i la samarreta i demostrar el nostre orgull amb el 'Som el Lleida!'. Això reafirma el nostre compromís. Creiem que podem ajudar arribar a un final feliç".

A més, el directiu David Freixes ha expressat que es manté la mateixa il·lusió de la primera temprada. De fet, ha comentat que la temporada 2014-2015 ha finalitzat amb un total de 3.094 socis, un creixement significatiu en comparació a la primera campanya de l'actual junta directiva. Així, per aquest any esportiu es mantindran els preus, però la novetat és que a cada soci se li regalarà una samarreta de soci. En aquest sentit, el màxim dirigent ha descartat que no aconseguir classificar-se per al play-off afecti negativament la campanya de socis. "La base de socis ha de ser molt sòlida i ningú pot dubtar que s'ha de valorar la situació d'estabilitat que té l'entitat", ha insistit. Per tant, l'objectiu de l'entitat esportiva és seguir creixent en massa social.

D'altra banda, Esteve ha aprofitat l'ocasió per mantenir que "estem preparats per fer un gran projecte esportiu", però sense perdre de vista la sostenibilitat del club. També ha argumentat que s'està treballant amb les institucions, mentre que des de la branca social "hi ha una mobilització a la ciutat i al territori. Per això, ara és un moment important".

Carlos Barreda no continuarà al Lleida Esportiu

Carlos Barreda ja és exjugador del Lleida Esportiu. Així ho va confirmar ahir el club en un comunicat  i avui el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha manifestat que "va demanar una millora de contracte i el club va haver de decidir". A més, ha comentat que des de l'1 de gener el club ja està mantenint contacte amb diferents jugadors que es podrien convertir en noves incorporacions, raó per la qual "ens hem de moure amb agilitat i, alhora, prudència. Per això, el club ha comunicat a tothom les seves intencions".

Així doncs, ja s'està treballant en la confecció de la nova plantilla, amb un pressupost molt similar al de la temporada passada, el qual tindrà un punt de partida d'uns 994.000 euros, que pot augmentar en funció del creixement dels socis, ja que aquests representen fins a un 18% d'aquest.

Pel que fa altres qüestions esportives, Esteve ha manifestat que la preferència de l'equip de cara a la propera temporada és jugar en el Grup 3, tot i que si ha de jugar en el Grup 2 "no hi haurà cap tipus de problema". A més, pel que fa a la renovació del tècnic Imanol Idiakez fins al 2017, "significa una estabilitat i també una millora, perquè tenim clars quins han estat els errors".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat