Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Aquest divendres la lluna plena es veurà a la Zona Alta

Torna la Nit Oberta dels comerciants de la Zona Alta amb novetats sota el concepte Enlluna’t

Nit Oberta,Zona Alta,Enlluna't,
Cartell de la Nit Oberta de la Zona Alta. (Foto: Zona Alta)
Aquest divendres 12 de juny els lleidatans podran gaudir de la cinquena edició de la ja tradicional Nit Oberta. A partir de les vuit del vespre, els usuaris que passegin per la Zona Alta podran gaudir de descomptes i promocions especials en els comerços afiliats, comprar als outlets nocturns amb les botigues obertes fins a la mitjanit, veure esdeveniments com l’exposició de cotxes clàssics, tastar tapes i productes gurmet i ballar amb la música i animació de carrer.

Aquest any s'inclouran moltes novetats com ara l’actuació doble dels Pastoret Rock, una a les 19.00 hores per als més petits per començar a animar la festa i una altra per a adults a partir de les 23.30 hores, la signatura de llibres del Postureig de Lleida i Lo lleidatà és fàcil, les actuacions de dansa per part de Dansa Estudi i l’Escola de Ball El Mirall, els DJ de Ponent Roots o l’exposició “Fil invisible” del Museu de Lleida. Les activitats d’aquest any es duran a terme en els següents carrers o zones: plaça Ricard Vinyes, plaça 8 de març, zona del Mercat de Fleming, zona Dominiques, carrer Martín Ruano, avinguda Rovira Roure i la plaça Pau Casals.

La campanya de promoció d’aquest any gira entorn del concepte Enlluna’t. A través d’una campanya viral via Facebook, els comerciants han compartit un vídeo que mostra en exclusiva una lluna plena ben gran que ja ha passat per tots els comerços adscrits. Aquesta lluna plena també es passejarà el divendres per dinamitzar l’esdeveniment i la gent es podrà fer fotos amb ella. També es repartiran globus que imiten la lluna plena per als més petits. Tota l’activitat es podrà seguir a les xarxes socials per mitjà de les etiquetes #Enllunat12J i #NitOberta15. Amb aquest concepte es pretén englobar totes les iniciatives i informar els usuaris al minut.

Altres novetats d’aquesta edició són els dos sortejos que animen la gent a comprar. En el primer es sortegen deu vals de compra per valor de 50 euros per gastar el mateix dia en els comerços  associats. Per participar només cal compartir la publicació de la pàgina de Facebook. El sorteig finalitza el dijous a la mitjanit. El segon sorteig consisteix en un gran premi de 1.500 euros per comprar als comerços de la Zona Alta després de l’esdeveniment. Totes les persones que comprin alguna cosa durant la Nit Oberta rebran una butlleta per participar i es triarà un únic guanyador.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat