Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marta Camps denuncia el cap de gabinet de Ros per "vexacions" a la seva persona

L'extinent d'alcalde assegura que José Crespín la va voler escopir a la cara dins de l'ascensor de la Paeria

Marta Camps,escorcoll
Marta Camps, a l'entrada de les seves antigues oficines. (Foto: Arxiu)
L'extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, ha denunciat el cap de gabinet i gendre d'Àngel Ros, José Crespín, per "coaccions i vexacions a la meva persona". L'encara regidora socialista i Crespín haurien protagonitzat una picabaralla verbal el passat divendres quan Camps acabava d'oficiar un casament i es disposava a recollir els darrers documents del que havia estat el seu despatx.

Segons Camps, el cap de gabinet de la Paeria va seguir-la fins al despatx per recriminar-li seva actitud al llarg dels darrers mesos i per impedir-li l'extracció d'un document. "Es va posar dues vegades davant de la porta perquè no pogués sortir i només em va deixar passar un cop vaig acceptar baixar per l'ascensor amb ell, tot i les meves reticències a fer-ho", ha explicat Marta Camps a 7accents.

"Va bufar-me a la cara com si volgués escopir-me. M'acabava de dir que a Lleida ja no podria treballar mai més, que se n'encarregaria ell mateix", ha assegurat Marta Camps. "Ara no tens feina ni en tindràs"; aquestes són les paraules exactes amb què, segons la regidora, va amenaçar-la José Crespín.

Camps va alertar de l'incident a la Guàrdia Urbana minuts després.

Crespín nega haver coaccionat Camps

Per la seva banda, el cap de gabinet de l'Ajuntament de Lleida ha negat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) totes aquestes acusacions i ha atribuït la denúncia a "un capítol més" de la campanya de desprestigi de Camps envers la Paeria.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat