Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Insatisfacció en el Força Lleida per no jugar aquesta setmana

El tècnic del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, mostra la seva desil·lusió perquè el seu equip descansi en la segona jornada de la LEB Or

Força Lleida; Joaquín Prado; amistoso; pretemporada
El tècnic asturià Joaquín Prado, durant un partit. (Foto: Javi Enjuanes/Força Lleida)
El Força Lleida ha començat una setmana en la qual no té competició, ja que li toca descansar en la segona jornada de la LEB Or. Però es tracta d’un fet que no agrada a l’entrenador del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, "perquè no jugarem a casa fins a la quarta jornada, una cosa atípica en una competició. M’encantaria jugar aquest divendres al Barris Nord i tenir l’oportunitat de començar a sumar victòries”. I és que “qualsevol equip que vol adquirir confiança ho fa sumant bons resultats, i si els aconsegueix a casa el nivell és molt més gran".

Tot i això, Prado ha argumentat que “hem de positius amb el calendari”, aprofitant la setmana per fer més treball físic i tàctic, i estar més preparats per el proper partit, que es jugarà a la pista del Clínicas Rincón. També ha apuntat, que no creu que aquesta aturada afecti de manera determinant els jugadors, “l’únic, però, és que ens hagués anat millor a partir de la jornada 9, quan els jugadors estan més cansats”. A qui sí que li anirà bé és al nou fixatge, Michael Fakuade, que arribarà demà a Lleida, perquè “tindrà quasi deu dies de preparació fins el pròxim partit, i això ajudarà a la seva adaptació a l’equip”.

A més, aquesta adversitat del calendari també serà bona per analitzar més detingudament els errors que es van cometre en el partit contra el Leyma Básquet Natura, els quals van provocar la primera derrota de la campanya. “Les sensacions són molt positives respecte a l’actitud i l’esperit de l’equip, però també són negatives perquè al llarg del partit vam tenir certa irregularitat pel que fa al rendiment del joc”, ha expressat el tècnic asturià.

En aquest sentit, ha explicat que “vam iniciar el partit defensivament per sota del que havia de ser, en canvi, ofensivament en els tres primers períodes el joc va estar bé si tenim en compte les alçades de la temporada en què ens trobem. Tanmateix, l’últim període, respecte a l’atac, va estar molt per sota del que necessitem”. Per tant, el tècnic ha determinat que “en el resultat va ser clau el baix rendiment ofensiu que vam tenir en l’últim quart i, especialment, en els últims quatre o cinc minuts de partit”. Malgrat tot, ha manifestat la seva satisfacció per la predisposició i mentalitat que va tenir el conjunt, “però estem una mica tocats, perquè vam tenir una bona oportunitat de començar sumant una victòria i no ho vam aconseguir”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat