Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Comença la temporada de bany a les piscines municipals de Lleida

Els preus de les piscines municipals es mantenen respecte de l’any passat, amb descomptes per a famílies nombroses i monoparentals

piscina,Cappont,
Fotografia de les piscines municipals de Cappont. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La temporada de bany arriba a Lleida amb l’obertura de les piscines municipals. L’Ajuntament de Lleida obrirà dissabte dia 13 de juny les piscines municipals dels barris de Cappont, Balàfia, Pardinyes, Bordeta. I el proper 20 de juny ho faran les instal·lacions aquàtiques del Secà de Sant Pere, de Magraners i de Gardeny. L’horari de les piscines és de les 11 h a les 19.30 h tots els dies de la setmana. La data de tancament es preveu per a principis de setembre, encara que es concretarà en funció de les condicions meteorològiques.

Els preus de les piscines municipals gestionades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida es mantenen respecte de l’any passat. L’entrada individual val 3,30 euros i l’abonament de temporada, 65 euros. Hi ha abonaments de cinc, que valen 10 euros; abonaments de deu entrades, que costen 18 euros, i de vint, amb un preu de 28,5 euros.

L’entrada és gratuïta per als menors de 3 anys, per als majors de 65 anys (mitjançant l'exhibició del DNI) i per als discapacitats (33% amb acreditació) i per als els jubilats (mitjançant document acreditatiu). A més, també hi ha bonificacions per a les famílies nombroses i monoparentals, que gaudiran d'una bonificació del 10%, tant en l'abonament de temporada com en els abonaments de cinc, deu i vint entrades. Els abonaments es poden comprar a les instal·lacions de totes les piscines municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat