Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Pardinyes dinamitza el seu comerç amb el 6è Mercadet del barri

A la tarda ha comptat amb una desfilada solidària de Down Lleida i activitats infantils i populars

Mercadet de Pardinyes,mercat,parades,comerç,Pardinyes
El 6è Mercadet de Pardinyes ofereix productes diversos, com bicicletes, electrodomèstics, roba o menjar. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Els comerciants de Pardinyes han tornat a sortir al carrer per dinamitzar el seu comerç. L’Associació de Comerciants i Industrials del barri ha organitzat la 6a edició del Mercadet de Pardinyes perquè, amb el lema “Anem al Mercat”, els veïns de la zona i també de la ciutat s’apropin a les parades instal·lades durant tot el dia al carrer de Corregidor Escofet.


El mercat, que se celebra dos cops l'any, aplega tot tipus de productes, com bicicletes, roba, menjar o electrodomèstics. Aquesta edició compta amb 35 parades, principalment del barri, però també amb comerciants que no són socis. A la tarda s'ha produït una desfilada solidària amb Down Lleida, en la qual hi han participat membres de la mateixa associació vestits amb la roba d’establiments del barri.
 
El 6è Mercat de Pardinyes ha preparat diverses activitats per animar la trobada, amb partides d’escacs, inflables, pallassos, una mostra de bikes i una passejada dels gegants de Pardinyes. A més, entre els clients dels establiments socis de l’ACIP se sortejaran quatre carros de compra de menjar. Les activitats compten amb el suport de diverses entitats i comerços vinculades al barri.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat