Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu mostra el full de ruta a seguir la temporada 2015-2016

Fornies, Eugeni i Osado són les úniques baixes, mentre que el club blau ha ofert propostes de renovació a Torres, Barreda, Miramón i Nieto

Imanol Idiakez, Jordi Esteve, Lleida Esportiu, futbol
Imanol Idiakez i Jordi Esteve, durant la solitària roda de premsa d'ahir. (Foto: Lleida Esportiu)
El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, i l’entrenador de l’equip, Imanol Idiakez, van comparèixer ahir en una roda de premsa per informar de quin és l’estat actual de la plantilla, realitzar un balanç de la temporada que acaba i explicar la planificació del proper curs. A més, cal recordar que aquesta va estar marcada perquè la majoria de periodistes que segueixen l’actualitat del Lleida Esportiu no van estar presents com a protesta pel que havia succeït dies abans amb el club, raó per la qual els nostres lectors no van tenir aquesta informació en el seu moment.

En primer lloc, Esteve va parlar sobre la situació de cadascun dels jugadors. Així, va comunicar que els futbolistes amb contracte en vigor són Cobo, Ekhi, Baquero, Bosch, Fuster, Albístegui, Rami, Chamorro i Diego Sánchez. Així mateix, va exposar que el club ha presentat propostes de renovació a Torres, Barreda, Miramón i Nieto. Paral·lelament, va manifestar que es valorarà la continuïtat de Jorge Mediavilla, Molo, Fragoso, Chupe, Mia Guasch i Aitor Aldalur, els dos darrers cedits la darrera campanya. A la vegada, va anunciar les baixes de Fornies, Eugeni i Osado, agraint-los el seu compromís i desitjant-los molta sort en el seu futur tant professional com personal.

A continuació, el director esportiu de l’entitat blava va reconèixer que cal ser “suficientment autocrítics” per “millorar i aconseguir els objectius” la propera temporada, tot i que ha recordat que el conjunt va arribar a l’última jornada amb opcions de classificar-se per al play-off, fet que demostra que també s’han fet “coses bé”, va afirmar. Alhora, va indicar que “els conjunts es construeixen a l’agost”, motiu pel qual, va exposar, la plantilla “es cuinarà a foc lent”, per “tenir el millor equip possible”. Per això, va demanar “optimisme” a la massa social i a l’afició, amb l’ànim que donin suport al projecte, que ha qualificat de “definit, clar i sòlid”.

Al seu torn, Imanol Idiakez, tècnic del conjunt, va explicar que la temporada ja conclosa ha de servir “per aprendre i no repetir els errors comesos” un cop analitzada la trajectòria del bloc. En aquest sentit, va argumentar que l’equip s’ha mostrat “fort” a casa, però que a fora ha competit pitjor, “sobretot en el tram final de lliga”, va exposar.

No obstant això, va subratllar la importància de “l’estabilitat” tant del projecte com de la institució per “donar continuïtat a les coses bones que s’han fet” i va remarcar la “il·lusió” amb què afrontarà la propera lliga. “He sentit la confiança del club des que vaig arribar i tinc moltes ganes de retornar-la per portar el Lleida on volem”, va destacar l’entrenador després de la seva renovació, afegint que “com més compromesos i units ens mantinguem, més forts serem i més a prop d’assolir els objectius estarem”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat