Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Gran part de la premsa lleidatana deixa plantat el Lleida Esportiu

En la roda de premsa oferta per l’entrenador, Imanol Idiakez, i el director esportiu, Jordi Esteve, només hi havia quatre periodistes

roda de premsa, Jordi Esteve, Imanol Idiakez, Lleida Esportiu, indignació, futbol
Imatge de la roda de premsa, amb només quatre periodistes. (Foto: Nació Lleida)
En un acte sense precedents a Lleida, gran part de la premsa lleidatana s’ha amotinat avui i ha plantat cara al Lleida Esportiu no presentant-se en la roda de premsa que han ofert l’entrenador, Imanol Idiakez, i el director esportiu, Jordi Esteve, en la qual han explicat les línies que es traçaran per la propera campanya.


Cal recordar que el Lleida Esportiu no es va classificar per al play-off d’ascens en perdre contra el Cornellà en l’última jornada, raó per la qual s’esperava una roda de premsa donant explicacions. La sorpresa per a la majoria de periodistes esportius que segueixen l’actualitat del club blau va ser veure publicada una extensa entrevista del tècnic al diari Segre dos dies abans de la citada roda de premsa.

Aquesta decisió va escalfar molt l’ambient entre la premsa local, que va optar per no acudir a la convocatòria de premsa com a protesta a aquesta situació. Per això, la sala de premsa Carmelo Moncayo del Camp d’Esports ha ofert una imatge molt poc habitual, amb només quatre periodistes, un fet que es pot considerar històric i que marca un precedent.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat