Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Ajuntament de Lleida condemna l’agressió feixista a un jove de Lleida

L'alcalde en funcions, Àngel Ros, ha transmès el seu suport a la família de forma moral i econòmica

manifest,acte feixista,neonazis,Ajuntament de Lleida
La nova corporació municipal, durant la lectura del manifest a la plaça Paeria aquest matí. (Foto: Òscar Buetas)
El nou Ajuntament de Lleida ha condemnat aquest matí l’atac feixista que va sofrir un jove de Lleida el passat 5 de maig per part de quatre neonazis. L’alcalde en funcions, Àngel Ros, ha transmès el seu suport en solidaritat a la família del noi, oferint també suport econòmic: “Li donarem el suport que calgui i, si cal, aquest també serà econòmic, a banda d’oferir suport moral”. 


En aquest sentit, tota la corporació municipal donarà el suport necessari a les accions judicials endegades i a l’acusació particular de la família “per tal que siguin considerats i jutjats com a delictes molt greus, més enllà del propi delicte de lesions”. En aquest sentit, consideren que no és només un atemptat contra un noi, “sinó contra tota la ciutadania, contra la mateixa democràcia i contra els valors que la sostenen”. L’Ajuntament no es presentarà com a acusació particular, “ja que sempre hem cregut que la Fiscalia ja fa la seva tasca”, ha declarat l’alcalde en funcions.

Per tant, el consistori “rebutja amb contundència la violència neonazi i feixista i qualsevol altre tipus de violència ideològica”, a banda de preocupar-se per l’existència “de grups organitzats al voltant d’aquestes velles ideologies totalitàries que atempten contra la humanitat”. La lectura del manifest ha culminat amb un aplaudiment dels presents. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat