Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La plantilla del Força Lleida, en perill

La Fundació Lleida Bàsquet no vol signar el conveni amb la Caixa i la Paeria de Lleida fins a l’octubre i s’estan estudiant noves vies per tal que se signi

Ourense, Actel Força Lleida, bàsquet, Juampi Sutina
Juampi Sutina, durant un partit de la temporada ja fiinalitzada. (Foto: Arxiu)
El conveni que havien de signar l'Ajuntament de Lleida, la Fundació Lleida Bàsquet i la Caixa per la concessió de la ciutat esportiva no es podria produir en els propers dies ja que la Fundació al·lega actualment que en comptes de signar ara, al juny, s’estima més signar a l’octubre. Aquest fet posa en perill la continuïtat del Força Lleida, que ha de presentar tots els papers el pròxim dia 3 de juliol a la Federación Española de Baloncesto per tal de participar en la LEB Or 2015-2016.

En aquest sentit, tot això perjudicaria la renovació del vestidor i, el que podria ser fins i tot més greu, la de l’entrenador asturià Joaquín Prado, que podria ser temptat per ofertes d’altres clubs i marxar. Per aquesta raó, s’estan estudiant vies alternatives al marge del Lleida Bàsquet per tal d’agilitzar tota la situació; així que el president del Força Lleida, Fèlix González, està començant a parlar amb totes les forces polítiques que constituiran la Paeria de Lleida.

Cal pensar que el conveni seria per tres anys, la qual cosa permetria tant a Paeria com a Diputació (ja que els 600.000 euros anuals són pagats entre les dues entitats) haver de pagar menys i aquests diners destinar-los a altres activitats o equips.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat