Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El lleidatà Àlex Rubín de Celis jugarà al Joventut de Badalona

La jove perla del Força Lleida estarà a les categories base del club badaloní gràcies a la seva gran trajectòria ascendent que ha fet que els observadors i tècnics es fixin en ell

Àlex Rubín de Celis, bàsquet, Força Lleida
Àlex Rubín de Celis, amb la samarreta del Força Lleida. (Foto: Força Lleida)
La jove perla de la pedrera del Força Lleida, Àlex Rubín de Celis, jugarà a les categories base del Joventut de Badalona. Cal esmentar que el lleidatà té només 12 anys i que aquestes incorporacions el club badaloní les acostuma a fer a partir de cadet (14-15 anys), però la bona trajectòria i el potencial de l’ilerdenc ha fet que l’entitat faci una excepció.


Segons ha explicat el seu pare, Gonzalo Rubín de Celis, en declaracions a 7accents, els club badaloní els va oferir la possibilitat que l’Àlex  estigués en un pis tutelat del Joventut, on hi ha sis jugadors de diferents edats, pel qual han passat jugadors de la talla de Rudy Fernández. Però la família ha descartat aquesta possibilitat, almenys durant la primera temporada, la qual cosa fa que durant la propera campanya entreni dos dies a Badalona i dos a Lleid, amb el Força Lleida i els seus ja excompanys, a més de continuar amb els seus estudis a la capital del Segrià. Cal indicar que això no ha estat fruit de la casualitat, ja que la gran progressió de Rubín de Celis ha fet que fins a sis tècnics de la Penya seguissin la seva evolució esportiva.

Tot i així, el seu pare ha reconegut que, “malgrat que ens diuen que té una gran projecció i que serà un gran jugador, serà dur per nosaltres perquè tenim el cor dividit. Per sort, el club badaloní ens ha posat totes les facilitats i la bona entesa amb el Força Lleida ha estat molt important. A més, Lleida està molt a prop de Badalona i això facilita les coses per estar al seu costat. Sense oblidar que a nivell acadèmic està molt centrat i treu bones notes”, ha argumentat. L’ilerdenc ja va jugar amb la selecció espanyola U13 i properament estarà a Guadalajarà amb els millor sub13 d’Espanya.

Marc Rubín de Celis, operat amb èxit

Per la seva banda, el jugador de l'Actel Força LleidaMarc Rubin de Celis, germà de l’Àlex, ha estat intervingut quirúrgicament aquest mati del trencament del lligament creuat del genoll esquerre que es va produir en el partit de play-off davant el Palma Air Europa al Barris Nord.

Segons el doctor Puertas, traumatòleg de l’Hospital Vithas Montserrat que ha dut a terme la intervenció, es tracta d’una lesió en un dels elements estabilitzadors del genoll més importants. La intervenció s'ha realitzat mitjançant cirurgia per artroscòpia, ha durat quaranta minuts i ha anat satisfactòriament bé. El jove base lleidatà comença ara una fase de recuperació que el tindrà allunyat de les pistes entre sis i vuit mesos. Ara estarà entre deu i quinze dies sense recolzar el peu a terra i, posteriorment, ja començarà la recuperació.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat