Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’entrevista a Imanol Idiakez per part del diari ‘Segre’ indigna gran part de la premsa lleidatana

Els mitjans van demanar que el tècnic fes una roda de premsa després que el Lleida Esportiu no es classifiqués per al play-off però el club blau concedeix l’entrevista a ‘Segre’

Imanol Idiakez, futbol, Segona Divisió B, Lleida Esportiu, UE Olot
Imanol Idiakez, durant una roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu es va quedar fora del play-off d’ascens en perdre contra el Cornellà en l’última jornada. L’objectiu marcat per l’entitat des del primer moment era entrar en la següent fase, raó per la qual també es va fer el fitxatge de l’entrenador d’Imanol Idiakez, amb un estil diferent al vist fins llavors al Camp d'Esports. Per aquesta raó, els diferents mitjans de comunicació de Lleida van demanar, a través de les corresponents vies imposades pel club, que el tècnic fes declaracions en no aconseguir la classificació. La sorpresa per a la majoria de periodistes esportius que segueixen l’actualitat del club blau ha estat veure una extensa entrevista del preparador al diari Segre. Curiosament, el club pretenia convocar una roda de premsa aquesta setmana amb Imanol Idiakez i el director esportiu, Jordi Esteve, per explicar quin era el full a traçar a partir d’ara.

Així doncs, aquesta ha estat la cirereta del pastís ja que molts mitjans de comunicació consideren un tracte injust a favor de només un diari. Entre d'altres qüestions, cal recordar que quan hi ha entrenament, abans d'aquest, els jugadors atenen als periodistes, però d'ençà que va començar la temporada és l’entitat blava que imposa al jugador que ha de parlar, esportistes triats en funció del que han fet al camp o del que es vol transmetre. Cal recordar que la temporada passada, quan els jugadors i el cos tècnic es van dirigir al club per última vegada, diversos periodistes van prendre declaracions del llavors entrenador Toni Seligrat (actualment tècnic de l'Huracán Valencia, equip que disputarà el play-off). Això va indignar una persona de la junta directiva, que va “obligar” a enviar aquelles declaracions a la resta de mitjans de comunicació que no havien pogut anar al Camp d’Esports, ja que es considerava que era una informació que tothom havia de publicar, com així es va fer. 

En aquest sentit, la indignació entre la majoria de periodistes ha anat en augment al llarg dels darrers mesos en considerar que el tracte rebut ha estat injust per part del club, alhora que el mateix club volia transmetre el missatge que l’entitat s’havia de fer gran amb l’ajuda de tothom.

D'altra banda, el club ha comunicat avui al migdia que els jugadors ja estan de vacances, ja que els entrenaments van finalitzar el divendres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat