Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Santi Vila confirma la sentència que obliga a tancar l'aeròdrom d'Alfés

El conseller s'ha reunit aquest matí amb la Comunitat General de Regants del Canal de Pinyana per modernitzar aquesta infraestructura de reg

Santi Vila,canal de Pinyana,
El conseller Santi Vila, visitant aquest matí els canals d'Urgell i Pinyana. (Font: Twitter)
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha confirmat aquest matí la resolució del TSJC, que obliga a tancar l’aeròdrom d’Alfés, la qual sortirà publicada entre dimarts i dimecres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). 


La sentència dictamina que la pràctica d’aviació de l’aeròdrom d’Alfés és incompatible amb la preservació natural de l’entorn. A partir de la publicació al DOGC, el Govern tindrà seixanta dies de marge per donar compliment a la sentència. En aquest sentit, Vila ha recordat que encara hi ha obert un recurs del Reial Aeri Club Lleida que sol·licita la nul·litat del procés. El conseller també ha volgut remarcar que el Govern català ha defensat aquestes instal·lacions, però qui decideix en aquest cas és el jutge i, per tant, el seu departament prefereix ser prudent. Si la sentència s’acaba complint, el club s’hauria de traslladar a l’aeroport d’Alguaire.

Santi Vila ha visitat aquest matí la Comunitat General de Regants del Canal de Pinyana per parlar sobre la planificació que ja tenen en marxa de la modernització d’aquesta infraestructura de reg. A la trobada també hi han assistit responsables dels regants del canal d'Urgell.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat