Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Segon període d'Hores Blaves amb 12,5 hores gratuïtes pels veïns de Lleida

Totes les persones que ja disposin de targeta no hauran d’expedir-ne una de nova, només recarregar les noves hores a les oficines d’Eyssa

targetes,Hores Blaves,Eysa
Llargues cues per demanar la targeta durant el primer període. (Foto: Arxiu)
Entra en funcionament un nou període d’Hores Blaves d’aparcament gratuït a Lleida. Els conductors que no hagin comès cap sanció municipal de circulació des de l’1 de març al 31 de maig podran obtenir, a partir d’avui, 1 de juny, dotze hores i mitja gratis d’aparcament, que se sumaran a les dotze hores i mitja gratuïtes atorgades el primer trimestre si tampoc van fer cap infracció. En total, al llarg de l’any es podrà gaudir d’un màxim de cinquanta hores. La consulta de les noves hores es pot realitzar a través del web de l'Ajuntament de Lleida.


El tinent d’alcalde i responsable de Mobilitat, Joan Gómez, ha afirmat que l’objectiu és bonificar el bon comportament dels conductors amb aquestes hores d’aparcament gratuït i millorar la mobilitat per la ciutat amb l'objectiu que sigui més agradable, fàcil i segura.

Recàrrega de la targeta d’Hores Blaves

L’Ajuntament de Lleida atorga un màxim de cinquanta hores de parquímetre gratuït a l’any. La distribució de les hores es fa en quatre trimestres. Totes les persones que ja disposin de targeta no hauran d’expedir-ne una de nova, només recarregar les noves hores. Per fer efectiva la recàrrega s’hauran de dirigir a les oficines d’Eyssa (plaça Blas Infante, número 2)

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat