Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu renova la seva confiança en l’entrenador Imanol Idiakez

El tècnic continuarà a la banqueta la propera temporada i se li ha renovat el contracte una més, tot i que el president mostra el seu malestar en dir que “ha faltat lideratge”

Albert Esteve, futbol, segona divisió b, Lleida Esportiu
Albert Esteve, en la roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
L’entrenador Imanol Idiakez continuarà la propera temporada a la banqueta del Lleida Esportiu i, a més, se li ha renovat el seu contracte per una campanya més. Així ho ha manifestat avui el president del club blau, Albert Esteve, en la corresponent roda de premsa en la qual ha fet un balanç de la temporada.

Ha estat aquí quan el màxim dirigent de l’entitat esportiva ha reconegut que, malgrat haver fet 61 punts, les sensacions són agredolces, ja que “a l’equip li ha costat molt tancar els partits, ja que han hagut fases bones i dolents”. De fet, en aquest sentit, ha sentenciat que “ha faltat lideratge al grup” i que a l’equip li ha costat reaccionar, patint “una davallada mental al final de temporada, segons ens ha comunicat l’entrenador”. Tot i així, ha evitat la paraula fracàs, ja que "l’equip ho ha intentat i els jugadors han fet tot el que han pogut, però no s’ha fet tot el possible per fer un play-off”.

Pel que fa al full de ruta a seguir a partir d’ara, Esteve ha comentat que ja s’han dut a terme les corresponents reunions amb Imanol Idiakez per tal de valorar tot el que ha succeït al llarg de la temporada. Així, els jugadors es dividiran en cinc grups (baixes, renovació, altes, gent amb contracte i cessions, sense perdre de vista el Lleida Esportiu B) i serà a partir de dilluns quan es parlarà amb cada integrant de l’equip.

“Es vol que la gent estigui compromesa al 100% i que tothom he de reconèixer els nostres errors. Tots hem d’anar amb el missatge del club i, per això, s’ha renovat a Imanol Idiakez”, ha apuntat el president, qui ha insistit que fer un play-off “no és fàcil”. En aquest sentit, ha comentat que “estar al Lleida Esportiu no és fàcil i l’ambició que tenim s’ha de saber portar”. Així, davant la premsa s’ha compromès a què “no tornarà a passar el no aconseguir l’objectiu”.

Des de gener, el director esportiu, Jordi Esteve, ja està treballant en la propera plantilla i, per tant, ja s’han fet els primers contactes amb jugadors que podrien ser els nous fitxatges de la temporada 2015-2016 a Segona Divisió B. “Hi ha molt marge de millora”, ha esmentat el president.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat