Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La discoteca Wai-Kiki d’Agramunt reobrirà aquest estiu

Una de les novetats del complex és la reforma íntegra de la sala "patxanguera" per donar-li un altre enfocament

Wai-Kiki,discoteca,Agramunt,
Wai-Kiki va tancar les seves portes el 2012 després de 25 anys. (Foto: Arxiu)
La mítica discoteca a l’aire lliure amb piscina d’Agramunt, Wai-Kiki, que va tancar les seves portes el setembre de 2012, reobrirà a finals de juny. Tres empresaris de Balaguer lideren aquest nou projecte, que pretén obrir durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. 


Els joves empresaris, que han reprès l’activitat que portava a terme la família Panadés abans del seu tancament, ja treballen en les obres de remodelació del complex. Exactament, aquestes es concentren a la sala "patxanguera”, la qual “canviarà d’ambient, ja que li volen donar un altre enfocament”, ha confirmat un dels socis a 7accents. També ha assegurat que la discoteca continuarà sent un complex per a majors de 16 anys, amb l’objectiu que tant menors com majors d’edat la freqüentin. Per això, es potenciarà la promoció de la discoteca a través de les xarxes socials, segons ha pogut saber aquest diari.

La discoteca va tancar les seves portes el 2012 després de 25 anys de funcionament a causa de la crisi del sector i a la pujada de l’IVA, que va passar del 8% al 21%, segons van anunciar els responsables de l’empresa en un comunicat. Wai-Kiki es va convertir en la primera discoteca de Catalunya a l’aire lliure amb piscina inclosa. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat