Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Seu Vella vol ser escenari de pel·lícules

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha entregat un dossier a l'espai Catalunya Film Comission (CFC) perquè les productores audiovisuals en tinguin constància

Seu Vella,fortificació,
Imatge de la Seu Vella de Lleida. (Foto: Arxiu)
El turó de la Seu Vella vol ser escenari de pel·lícula. Després de ser Lleida espai de 21 rodatges durant el 2014, el Consorci ha entregat un dossier a l’espai Catalunya Film Comission (CFC) de la Generalitat de Catalunya per tal que les productores i la indústria cinematogràfica i audiovisual catalana coneguin tots els espais de què disposa la fortificació, on es mostra la Seu Vella, el Castell del Rei i les muralles, així com túnels i espais amagats.


Tal com ha explicat el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Pep Tort, “Lleida no tenia la fitxa completa i el que hem fet nosaltres és afegir la part que ens toca amb l’objectiu que tiri endavant, perquè a diferència d’altres serveis la Seu Vella és pública”. En aquest sentit, Tort ha confirmat que ja han rebut un parell de consultes per part de dues productores d’ençà que van facilitar el dossier, però ambdues han desestimat els serveis pel cost que suposa traslladar un equip cinematogràfic fins a Lleida, ja que prefereixen espais propers als centres cinematogràfics. “Som conscients que ens trobem amb aquest handicap, ja que les productores es troben a Barcelona o a Terrassa i no els surt a compte econòmicament, tot i que tothom ens comenta que el turó disposa d’espais únics”.
 
Per donar a conèixer més els indrets, el Consorci del Turó de la Seu Vella ha decidit que farà també difusió d’aquest dossier de manera directa amb empreses i professionals, perquè “a mig i a llarg termini puguem promocionar la Seu cinematogràficament”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat