Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els candidats a l'alcaldia de Lleida exerceixen el seu dret a vot i fan una crida a la participació

L'alcaldable pel PP a Lleida, Dolors López, vota dues vegades en meses diferents

Carles Vega, ERC-Avancem, eleccions municipals, campanya electoral
El candidat d'ERC-Avancem, Carles Vega, ha estat un dels més puntuals en exercir el seu dret a vot. (FOTO: ERC)
Els candidats a l'alcaldia de Lleida han exercit el seu dret a vot aquesta jornada electoral del 24 de maig. Els caps de llista de les tres forces polítiques amb representació a la Paeria els darrers quatre anys, Àngel Ros (PSC), Dolors López (PPC) i Toni Postius (CiU), ja han votat als corresponents col·legis electorals de la ciutat i han fet una crida a la participació perquè se superi el 49,5% de participació que hi va haver en els comicis de l'any 2011. 


Un dels més puntuals ha estat el cap de llista republicà, Carles Vega, que ha votat a les 10.00 hores del matí a l'escola Enric Farreny, al barri de la Bordeta, acompanyat per la seva família i alguns membres de la candidatura.

El candidat socialista a l’alcaldia de Lleida i actual paer en cap, Àngel Ros, ha exercit aquest matí el seu dret a vot a l’Escola Tècnica d’Enginyeria Agrària. Ros ha afirmat també que “desitjo que hi hagi una molt alta participació i que tothom expressi a la urna allò que pensa que és el millor per a la ciutat”. A més, el socialista ha apuntat que “tots els indicadors fan pensar que hi haurà un increment de participació respecte a les darreres eleccions”. 

Per la seva banda, l'alcaldable per CiU, Toni Postius ha anat a votar al Col·legi La Anunciata-Dominiques de Lleida acompanyat de la seva parella, Davínia Subirà. Postius ha fet una crida a la participació i ha defensat, novament, la necessitat d'una major transparència al consistori lleidatà.

Dolors López vota dues vegades

La relliscada del dia ha anat a càrrec de la candidata del Partit Popular de Lleida, Dolors López. La popular ha exercit el seu dret a vot al Col·legi Maristes, protagonitzant la nota discordant de la jornada ja que ha votat dues vegades en meses diferents. Davant la greu incidència, els responsables electorals han acordat excloure una papereta del PP en l'escrutini final.  

També han dipositat la papereta els candidats per Entesa, Eduard Baches; Crida per Lleida, Pau Juvillà; Ciutadans, Ángeles Ribes, i l'agrupació d'electors, Comú de Lleida, encapçalada per Carlos González. 

A hores d'ara, la jornada electoral s’està desenvolupant amb total normalitat a Lleida ciutat amb l'obertura sense incidències de tots els col·legis electorals. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat